- Adım
- Y
- Cihazım
- POCO M3 4/64
- Meslek
- SMMM
- Konular
- 36
Bende içe aktar diye bir seçenek görünmüyor?
3. partı tema desteklenmıyor hatası aldım .Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3. partı tema desteklenmıyor hatası aldım .
bılmıyordum ogrendıgım ıyı oldu varsayılan tema kullandım genellıkle pek tema ıle ısım olmadı bunu da aktıf edelımMarket dışından indirdiğim temaları yükleyemiyorum? / Üçüncü taraf temaları desteklenmiyor hatası alıyorum?
WSM tools veya Xposed yükledikten sonra iFont modülünü yükleyip aktif etmeniz halinde sorununuz çözülecektir.
WSM Tools :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
iFont :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2. çözüm ise Designer olmanızdır.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresinden başvuru yapıp designer olabilirsiniz. Gelen ekrandan formu doldurun (burada en önemli şey fotoğrafı çekerken elinizde bir kimlik bulundurup kendi fotoğrafınızı çekmeniz sadece kimliğin değil) ve gelecek cevabı bekleyin. Çince gelecek olan maili Google Translate ile çevirebilirsiniz.
Market dışından indirdiğim temaları yükleyemiyorum? / Üçüncü taraf temaları desteklenmiyor hatası alıyorum?
WSM tools veya Xposed yükledikten sonra iFont modülünü yükleyip aktif etmeniz halinde sorununuz çözülecektir.
WSM Tools :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
iFont :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2. çözüm ise Designer olmanızdır.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresinden başvuru yapıp designer olabilirsiniz. Gelen ekrandan formu doldurun (burada en önemli şey fotoğrafı çekerken elinizde bir kimlik bulundurup kendi fotoğrafınızı çekmeniz sadece kimliğin değil) ve gelecek cevabı bekleyin. Çince gelecek olan maili Google Translate ile çevirebilirsiniz.