Yardım MUIU yazısında kalıyor

kurtulus123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kurtuluş
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12 Global
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi akşamlar. Bugün telefondan oyun oynarken cihaz aniden kapandı ve muiu yazısı yanıp sönmeye başladı. Güç tuşuna uzun basıp cihazı açtığımda arayüz geliyor fakat hiçbir uygulama açılmıyordu. Ayarlardan usb hata ayıklamasını vs açmayı denedim fakat açılmadı üstüne cihaz 10-15 saniyede bir açılıp kapandı. Bilgisayara da bağlayamadım suite programı cihazı görmedi. Daha sonra fabrika ayarlarına döndürdüm just a sec... ekranı açıldıktan 20 saniye sonra tekrar kapandı şimdi miui yazısı sürekli açık duruyor ve başka bir şey olmuyor bazen just a sec.. ekranı geliyor bir iki dakikaya yeniden kapanıyor. Fastboottayken twrp yüklemeyi denedim fakat program cihazı görmedi.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
İyi akşamlar. Bugün telefondan oyun oynarken cihaz aniden kapandı ve muiu yazısı yanıp sönmeye başladı. Güç tuşuna uzun basıp cihazı açtığımda arayüz geliyor fakat hiçbir uygulama açılmıyordu. Ayarlardan usb hata ayıklamasını vs açmayı denedim fakat açılmadı üstüne cihaz 10-15 saniyede bir açılıp kapandı. Bilgisayara da bağlayamadım suite programı cihazı görmedi. Daha sonra fabrika ayarlarına döndürdüm just a sec... ekranı açıldıktan 20 saniye sonra tekrar kapandı şimdi miui yazısı sürekli açık duruyor ve başka bir şey olmuyor bazen just a sec.. ekranı geliyor bir iki dakikaya yeniden kapanıyor. Fastboottayken twrp yüklemeyi denedim fakat program cihazı görmedi.
Hocam fstboot modda mi flash tool telefonu görüyorsa temiz yazılım kurun sıfırdan

Oyla:

kurtulus123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kurtuluş
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fstboot modda mi flash tool telefonu görüyorsa temiz yazılım kurun sıfırdan
fastbootta mi flash tool görmüyor driver yükleme ekranında da install diyince böyle bir şey çıkıyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
fastbootta mi flash tool görmüyor driver yükleme ekranında da install diyince böyle bir şey çıkıyor
Hocam o çince yazıya takılmayın o hata değil ama fastboot modda pc nin teli görmemesi çok enteresan bunun için bir çözüm önerim daha var xiomitoolv2 programının son sürümünü indirip kurun daha önce bir arkadaşın pc sine bu sekilde teli gösterebildim bu program ile deneyin birde

Oyla:
Üst Alt