Çözüldü Mui 10.2 Ekran Geç Açılıyor

hakanyigit27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Karahan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
ben hard reset attım. ilk 3-4 saat normale döndü herşey. sonra yine aynı sorunlar başladı. galiba güncelleme beklemek lazım.
Ben şimdi forumda arkadaşların paylaştığı global 10.2.1 yazılımını sistem güncellemeden yükledim (sürüm düşürdüm) ve ilk izlenimim olumlu bakalım noolucak. 10.2.2 nin sıkıntıları ile ugrasamadim daha fazla.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
Ben şimdi forumda arkadaşların paylaştığı global 10.2.1 yazılımını sistem güncellemeden yükledim (sürüm düşürdüm) ve ilk izlenimim olumlu bakalım noolucak. 10.2.2 nin sıkıntıları ile ugrasamadim daha fazla.

10.2.2 den 10.2.1 e geçebiliyormuyuz.. root lu olması yada bootloader kilidinin açık olması şart mı?

hakanyigit27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Karahan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
10.2.2 den 10.2.1 e geçebiliyormuyuz.. root lu olması yada bootloader kilidinin açık olması şart mı?
kardeşim hayırlı geceler buraya yeni üye oldum hakan35 nick'li kardesimden Allah razı olsun şuraya yazdigim linkten indir sonrasında telefonda ayarlara ordaan sistem güncellemesi de burdan 3 tane üst üste nokta var ona tıkla paketle ilgili olan sekmeye tıkla ve oradan indirdiğiniz dosyayı gösterin ve bir fincan kahve alıp arkanıza yaslanin o kurulumu kendisi yapacaktır kolay gelsin işlem bu kadar basit
Not: bu işlem sonucunda verileriniz silinecektir böyle yapmanız telefonunuzun verimli çalışması açısından gerekli bir işlemdir
Umarım işinize yarar

hakanyigit27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Karahan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Telefonun note 6 pro olduğunu düşünüyorum. Burada verilen linke tıkla dosya otomatik olarak inecek. Sonra sistem güncelleme kısmından bu dosya seçmeni isteyecek. Seç ve bekle kendi kendine 5 dkda hazır. Ama başlamadan önce google hesabını ve mi hesabını çıkış yap Root yada bootloader açık olmasına gerek yok

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
Telefonun note 6 pro olduğunu düşünüyorum. Burada verilen linke tıkla dosya otomatik olarak inecek. Sonra sistem güncelleme kısmından bu dosya seçmeni isteyecek. Seç ve bekle kendi kendine 5 dkda hazır. Ama başlamadan önce google hesabını ve mi hesabını çıkış yap

aynen üstat. cihaz note 6 pro. bi deneyeyim. cevabı yazarım. teşekkür ederim..

hakanyigit27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Karahan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom
10.2.2.0 sürümünden dertli olan arkadaşlar linke tıklayıp 10.2.1 sürümüne nasıl geçileceği hakkında bilgi alabilir ve rom linkini bulabilir

hakan yiğite çok teşekkür ederim. evet arkadaşlar root veya bootloader kilidinin açık olmasına gerek kalmadan 10.2.1.0 dosyasını indirip güncellediğinizde sorun kalmıyor. güncellemeden sonra fabrika ayarlarına sıfırlayın. şuan eski problemlerden eser kalmadı..

hakanyigit27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Karahan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Uğraştığına değmiş olmasına sevindim :)

BurakT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
0

Bilgi için teşekkürler

Üst Alt