Sohbet MTK işlemcili Cihazlar için beklenen müjde geldi...

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Artık aşağıdaki Modellere güncelleme ve sıfırlama sorunsuz olacak şekilde BOOTLOADER kilidi KAPALI bir şekilde uzaktan kayıt yapılabilir.
(Çin model cihazlar şuan için güncelleme ve sıfırlama yapamayacak)

Tüm xiaomi alemine hayırlı olması dileklerim ve saygılarımla..

+ Redmi 13C/POCO C65 (gale/gust)
+ Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) / Redmi Note 12 Pro+ 5G (rubypro) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 11 Pro 4G(viva/vida)
+ Redmi Note 13 Pro 4G/POCO M6 Pro (emerald)
+ Redmi Note 13 Pro+ (zircon) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 12S (sea/ocean)
+ Redmi Note 11 Pro/Pro+/Xiaomi 11i 5G (pissarro) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 11T Pro/Pro+/POCO X4 GT/Redmi K50i - (xaga)
+ Xiaomi 11T (agate)
+ Xiaomi 12T (plato)
+ Xiaomi 13T (aristotle)
+ Xiaomi 13T Pro/Redmi K60 Ultra (corot)
+ Redmi 10/10 Prime (selene)
+ Redmi 12 (fire)
+ Redmi 12C (earth)
Güzel haber. Teşekkürler.
Burda ilgimi çeken 3 cihaz var. Anne babalar için Poco C65, Redmi Note 13 Pro 4G ve Pro+
2 sorum olacak. Bu modellerin global versiyonlarımı olması lazım? Çin versiyonlara olmuyor genel olarak anladım.
Direnç yada BL olmadan yazılım ile imei oluyor dediniz. Bu durumda cihazlarda kamera sorunu, NFC sorunu, wi-fi yada şebeke sorunu gibi sorunlar olmayacak. Doğrumu anlamışım?

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Burda ilgimi çeken 3 cihaz var. Anne babalar için Poco C65, Redmi Note 13 Pro 4G ve Pro+
2 sorum olacak. Bu modellerin global versiyonlarımı olması lazım? Çin versiyonlara olmuyor genel olarak anladım.
Direnç yada BL olmadan yazılım ile imei oluyor dediniz. Bu durumda cihazlarda kamera sorunu, NFC sorunu, wi-fi yada şebeke sorunu gibi sorunlar olmayacak. Doğrumu anlamışım?
Çin versiyonlara da oluyor hocam

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Çin modeller oluyor güncelleme yapamıyor. Zaten NFC çalışmama gibi sorunlar direnç değiştiği için yaşanmıyordu. Ya direnç işleminde zarar veriliyordu, ya tecrübesizlikten gereksiz hint romu yükleniyordu ya da note 13 pro 5g modeline zorunlu olarak hint romu yüklendiği için çalışmıyordu.. Wifi ve şebeke sorunu ile direnç değişimi yapılan bölümün aslında hiç bir bağlantısı yok. işlem anında zarar verildiği için çalışmıyordur..
Örnek olarak ekte fotoğraftaki cihaz note 13 pro 5g 512 gb. Şebeke gelmeme arızası ile geldi bugün. Direnç işlemini yapan kişiler parça kaybetmişler işaretli parça cihazda olmadığı için şebeke gelmiyor. Bu durumda bunu direnç işlemine bağlamak yanlış olur..

Ekli dosyalar

• miuiturkiye.jpeg
    miuiturkiye.jpeg
    395,1 KB · Görüntüleme: 56

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
23
Çin modeller oluyor güncelleme yapamıyor. Zaten NFC çalışmama gibi sorunlar direnç değiştiği için yaşanmıyordu. Ya direnç işleminde zarar veriliyordu, ya tecrübesizlikten gereksiz hint romu yükleniyordu ya da note 13 pro 5g modeline zorunlu olarak hint romu yüklendiği için çalışmıyordu.. Wifi ve şebeke sorunu ile direnç değişimi yapılan bölümün aslında hiç bir bağlantısı yok. işlem anında zarar verildiği için çalışmıyordur..
Örnek olarak ekte fotoğraftaki cihaz note 13 pro 5g 512 gb. Şebeke gelmeme arızası ile geldi bugün. Direnç işlemini yapan kişiler parça kaybetmişler işaretli parça cihazda olmadığı için şebeke gelmiyor. Bu durumda bunu direnç işlemine bağlamak yanlış olur..
Hocam fotodaki gibi tamircilere sinir oluyorum. Arkadaş işinizi yapınca zarar vermeden adam akıllı yapın ya. Birde bozuk şekilde müşteriye veriyor üstüne para alıyor. Forumda olmasak iyi bir gircem de neyse

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
15
Artık aşağıdaki Modellere güncelleme ve sıfırlama sorunsuz olacak şekilde BOOTLOADER kilidi KAPALI bir şekilde uzaktan kayıt yapılabilir.
(Çin model cihazlar şuan için güncelleme ve sıfırlama yapamayacak)

Tüm xiaomi alemine hayırlı olması dileklerim ve saygılarımla..

+ Redmi 13C/POCO C65 (gale/gust)
+ Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) / Redmi Note 12 Pro+ 5G (rubypro) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 11 Pro 4G(viva/vida)
+ Redmi Note 13 Pro 4G/POCO M6 Pro (emerald)
+ Redmi Note 13 Pro+ (zircon) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 12S (sea/ocean)
+ Redmi Note 11 Pro/Pro+/Xiaomi 11i 5G (pissarro) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 11T Pro/Pro+/POCO X4 GT/Redmi K50i - (xaga)
+ Xiaomi 11T (agate)
+ Xiaomi 12T (plato)
+ Xiaomi 13T (aristotle)
+ Xiaomi 13T Pro/Redmi K60 Ultra (corot)
+ Redmi 10/10 Prime (selene)
+ Redmi 12 (fire)
+ Redmi 12C (earth)
Hocam bende ruby cihaz var çin mi global mi bilmiyorum nereden bakabilirim ve kayıt ücreti ne kadar

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam bende ruby cihaz var çin mi global mi bilmiyorum nereden bakabilirim ve kayıt ücreti ne kadar
arka kapakta model numarası yazabilir. ayarlarda da yazabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fotodaki gibi tamircilere sinir oluyorum. Arkadaş işinizi yapınca zarar vermeden adam akıllı yapın ya. Birde bozuk şekilde müşteriye veriyor üstüne para alıyor. Forumda olmasak iyi bir gircem de neyse
cihaz sahibi az önce işlem yapan yere gitmiş. eksik parça için ücret istemişler. Yani onlar kaybetmemişte firma eklememiş gibi konuşmuşlar. Ama ücreti karşılığında temin edebilirlermiş. Acı bir durum..

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
15
Hocam kapağı söksem direkt içinden anlayabilir miyim çünkü şuan yapıştırıcı çok yok sökebilirim.

cihaz sahibi az önce işlem yapan yere gitmiş. eksik parça için ücret istemişler. Yani onlar kaybetmemişte firma eklememiş gibi konuşmuşlar. Ama ücreti karşılığında temin edebilirlermiş. Acı bir durum..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-08-17-41-49-925_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-08-17-41-49-925_com.android.settings.jpg
    282,7 KB · Görüntüleme: 51

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam kapağı söksem direkt içinden anlayabilir miyim çünkü şuan yapıştırıcı çok yok sökebilirim.
brick mi sizin cihazınız anlamadım?
ayarlarda detaylar ve özelliklerde model numarası yazması lazım.

Üst Alt