Hocam benim cihaz 13T dirençli güncelleme sıfırlamada vesaire imei ucmuyor yaptırmama gerek yok değilmiArtık aşağıdaki Modellere güncelleme ve sıfırlama sorunsuz olacak şekilde BOOTLOADER kilidi KAPALI bir şekilde uzaktan kayıt yapılabilir.
GÜNCELLEME: Note 13 pro plus (zircon), note 12 pro 5g (ruby) gibi fake rom yüklü gelen cihazlar bu işlemden sonra güncelleme almaya başlıyor.
İŞLEMDEN SONRA:
- GÜNCELLEME
- SIFIRLAMA
- ROM YÜKLEME
(bu sistemle işlem yapılan cihazlara rom yüklemesi yapılamaz. Rom değiştirirseniz recovery ekranında kalır açılmaz..)
Tüm xiaomi alemine hayırlı olması dileklerim ve saygılarımla..
+ Redmi 13C/POCO C65 (gale/gust)
+ Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) / Redmi Note 12 Pro+ 5G (rubypro) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 11 Pro 4G(viva/vida)
+ Redmi Note 13 Pro 4G/POCO M6 Pro (emerald)
+ Redmi Note 13 Pro+ (zircon) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 12S (sea/ocean)
+ Redmi Note 11 Pro/Pro+/Xiaomi 11i 5G (pissarro) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 11T Pro/Pro+/POCO X4 GT/Redmi K50i - (xaga)
+ Xiaomi 11T (agate)
+ Xiaomi 12T (plato)
+ Xiaomi 13T (aristotle)
+ Xiaomi 13T Pro/Redmi K60 Ultra (corot)
+ Redmi 10/10 Prime (selene)
+ Redmi 12 (fire)
+ Redmi 12C (earth)
H.kadioglu usta benim 13T cihaza da bundan istiyorum. Özel mesaj atar mısın müsaitlik için?H.kadioglu hocam islem sonrasi rom yukledigimizde nvdata hatasi alacagimizi soylemissiniz, bu nvdata hatasini imei islemi oncesinde cihazin modem dosyalarini yedekleyerek ve hatayi aldigimizda modem dosyasini flashlayarak cozebilir miyiz?
model nedir?Merhaba, cihazın çin olup olmadığını, kayıttan sonra güncelleme alıp almayacağını nasıl öğrenebilirim? Arkadaki etikette CE yoktur. Kayıt işlemi için iletişime geçebilir miyiz? İyi günlerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Note 13 Pro + 5G 512model nedir?
ote 13 pro plus server kayıt gerek yok. Yazılımsal kayıt da oluyor. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Note 13 Pro + 5G 512
Model numarasının sonunda G harfi global olduğu anlamına geliyorMerhaba, cihazın çin olup olmadığını, kayıttan sonra güncelleme alıp almayacağını nasıl öğrenebilirim? Arkadaki etikette CE yoktur. Kayıt işlemi için iletişime geçebilir miyiz? İyi günlerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.