Soru mtk cihazlar neden daha sıkıntılı

Skorpi30

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Asla asla dememek lazım geldiğini bilmeme rağmen, ben MTK lı cihaz almam...ORD hastalığımın bitmiş olduğunu bilmeme ve uzun süre aynı romu artık kulanabilmeme rağmen hemde.

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
13t kullandım cihaz 3 kere brick oldu yetkili hesapla açtık twrpde veri sıfırla diyince cihaz brick oluyor bootlop oluyordu fastboot açılmıyor recoveryden mod açılmıyordu çok saçma gelmişti snapdragonda pek denk gelmedigim olaydi

QCerberusQ30

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Oppo FindX9 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
23
13t kullandım cihaz 3 kere brick oldu yetkili hesapla açtık twrpde veri sıfırla diyince cihaz brick oluyor bootlop oluyordu fastboot açılmıyor recoveryden mod açılmıyordu çok saçma gelmişti snapdragonda pek denk gelmedigim olaydi
Hocam tamamen geliştrici odaklı. Orangefox geliştiren biri olarak bilmeden bu işe atılan bir sürü insan var ve yarım kalmış repoları forklayıp yanlış şekilde düzeltmeden twrp veya ofox oluşturuyorlar sonucu da sizin yaşadığınız sorunlar oluyor.

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
67
Hocam tamamen geliştrici odaklı. Orangefox geliştiren biri olarak bilmeden bu işe atılan bir sürü insan var ve yarım kalmış repoları forklayıp yanlış şekilde düzeltmeden twrp veya ofox oluşturuyorlar sonucu da sizin yaşadığınız sorunlar oluyor.
Orangefox geliştiriciyseniz bir sorum var mt6781 işlemci koduna yıllardır offical twrp cikmadi bu saatten sonra da çıkacağını sanmıyorum sizce cıkar mı?

QCerberusQ30

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Oppo FindX9 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
23
Orangefox geliştiriciyseniz bir sorum var mt6781 işlemci koduna yıllardır offical twrp cikmadi bu saatten sonra da çıkacağını sanmıyorum sizce cıkar mı?
İşlemci bazlı değil de cihaz bazlı bakmak lazım. Ayrıca illa official geliştirilmesine gerek yok ben şuan unofficial olarak geliştiriyorum nothing phone 1 global topluluğu için. İstesem official geliştirici olabilirim ama gereksiz bulduğum için official geliştirici olmak için başvurmadım. Yoksa twrp ve ofox hala gelistirilmeye devam ediyor.

Son düzenleme:

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
67
İşlemci bazlı değil de cihaz bazlı bakmak lazım. Ayrıca illa official geliştirilmesine gerek yok ben şuan unofficial olarak geliştiriyorum nothing phone 1 global topluluğu için. İstesem official geliştirici olabilirim ama gereksiz bulduğum için official geliştirici olmak için başvurmadım. Yoksa twrp ve ofox hala gelistirilmeye devam ediyor.
Hmm teşekkürler cevap için

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Konular
15
Ben mediatek işlemcilere bir türlü ısınamadım eskiden telefonun şarjını hızlı bitirir telefon fazla ısınıyor batarya ömrü daha kısa işlemci ömrü daha kısa deyip duymuşlardı şimdi insan korkmuyor değil

Skorpi30

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Ben mediatek işlemcilere bir türlü ısınamadım eskiden telefonun şarjını hızlı bitirir telefon fazla ısınıyor batarya ömrü daha kısa işlemci ömrü daha kısa deyip duymuşlardı şimdi insan korkmuyor değil
İnsan önyargılarını maalesef bir türlü kıramıyor

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi