- Adım
- SercanSubaşı
- Cihazım
- 17 ULTRA
- Konular
- 23
15t pro kullandım gayet performansı yüksekti oyunlarda vs kurcalamadan kullanıldığında bence bi kötülüğü yok
Hocam tamamen geliştrici odaklı. Orangefox geliştiren biri olarak bilmeden bu işe atılan bir sürü insan var ve yarım kalmış repoları forklayıp yanlış şekilde düzeltmeden twrp veya ofox oluşturuyorlar sonucu da sizin yaşadığınız sorunlar oluyor.13t kullandım cihaz 3 kere brick oldu yetkili hesapla açtık twrpde veri sıfırla diyince cihaz brick oluyor bootlop oluyordu fastboot açılmıyor recoveryden mod açılmıyordu çok saçma gelmişti snapdragonda pek denk gelmedigim olaydi
Orangefox geliştiriciyseniz bir sorum var mt6781 işlemci koduna yıllardır offical twrp cikmadi bu saatten sonra da çıkacağını sanmıyorum sizce cıkar mı?Hocam tamamen geliştrici odaklı. Orangefox geliştiren biri olarak bilmeden bu işe atılan bir sürü insan var ve yarım kalmış repoları forklayıp yanlış şekilde düzeltmeden twrp veya ofox oluşturuyorlar sonucu da sizin yaşadığınız sorunlar oluyor.
İşlemci bazlı değil de cihaz bazlı bakmak lazım. Ayrıca illa official geliştirilmesine gerek yok ben şuan unofficial olarak geliştiriyorum nothing phone 1 global topluluğu için. İstesem official geliştirici olabilirim ama gereksiz bulduğum için official geliştirici olmak için başvurmadım. Yoksa twrp ve ofox hala gelistirilmeye devam ediyor.Orangefox geliştiriciyseniz bir sorum var mt6781 işlemci koduna yıllardır offical twrp cikmadi bu saatten sonra da çıkacağını sanmıyorum sizce cıkar mı?
Hmm teşekkürler cevap içinİşlemci bazlı değil de cihaz bazlı bakmak lazım. Ayrıca illa official geliştirilmesine gerek yok ben şuan unofficial olarak geliştiriyorum nothing phone 1 global topluluğu için. İstesem official geliştirici olabilirim ama gereksiz bulduğum için official geliştirici olmak için başvurmadım. Yoksa twrp ve ofox hala gelistirilmeye devam ediyor.
İnsan önyargılarını maalesef bir türlü kıramıyorBen mediatek işlemcilere bir türlü ısınamadım eskiden telefonun şarjını hızlı bitirir telefon fazla ısınıyor batarya ömrü daha kısa işlemci ömrü daha kısa deyip duymuşlardı şimdi insan korkmuyor değil
Aynen öyle hocam katılıyorumİnsan önyargılarını maalesef bir türlü kıramıyor
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi