- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle şeylere gerek yok hocam artık kolay o işlerMagiskte sorun yaşayan arkadaşlar öncelikle kurulum yaparken twrpten format datayapip tekrar recovery girin sonra wipe advenced wipe bölümünden SD card ve otg harici hepsini işaretleyip silin sonra romu flaslayin geri gelin disable dmyi flaslayin geri gelin alttaki magiski flaslayin wipe dalvik yapıp sistemi başlatın uygulamalarda magisk gelecektir magiski açın kurulumu yapın sonra magisk hideseçeneğini aktif edin telefonu bı iki kez yeniden başlatın sonra tekrar magiskte girin magiski gizleye tıklayın adını Haberler yazın tamam diyin biraz bekleyin ana ekrana simge eklemeyi onaylayın daha sonra onu kaldırın magiskte tekrar girin safenet kontrolü yapın muhtemelen bı tanesi hata verecektir cihazı yeniden başlatıp magiskte girin 4_579 la başlayan dosyayı magisk modul bölümünden yukleyin cihazı yeniden başlatın ve safenet kontrolü tamamdır Google play ve hizmetlerinin verilerini silin cihazı yeniden başlatın ve play store sertifikali biraz karışık oldu kusura bakmayın video cekemedim
Android 11 magisk konusu
Rehber - Android 11 Root (Magisk) Redmi Note 8
Android 11 Romlarda Root Kurmak Biraz Uğraştırıcıydı Artık Çok Kolay Yolu Var. Kendim de Bizzat Dün ve Bu gün Denedim (Evolution X 5.3 de) Ve Gayet Başırılı Sonuç Aldım Üstelik Tek Bir Zip Dosya ile happy~~ Sırf Magisk Problemi Yüzünden Android 11 Kullanmayanlar Var Artık Rahatlıkla...
forum.miuiturkiye.net
Bu da Safetynet çözümü
Mod - Universal SafetyNet Fix v2.4.0 - Güncel
Bu, donanım doğrulaması ve kilidi açılmış önyükleyicilere sahip cihazlarda SafetyNet'i düzelten bir Magisk modülüdür. Temel doğrulamayı (yani parmak izleri ve güvenlik yaması seviyeleri) geçebildiğiniz sürece, hem donanım onayını hem de bugün yayınlanan yeni SafetyNet ctsProfile...
forum.miuiturkiye.net