Rom MSM-Xtended 5.0 Android11 Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro Miatoll İndirme Linki ve Ekran Görüntüleri

frhtzkn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0
Hocam one os rom kullandığınızı okudum karşılaştırmak gerekirse hangisi daha iyidir bu rom mu yoksa şuan kullandığınız mı ? Yorumlara bakarsak bu rom baya güzel duruyor.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hocam one os rom kullandığınızı okudum karşılaştırmak gerekirse hangisi daha iyidir bu rom mu yoksa şuan kullandığınız mı ? Yorumlara bakarsak bu rom baya güzel duruyor.
Aosp ve MIUI farklı kulvarlar hocam MIUI görünüşü çok güzel, bu romun ise akıcılığı. Bu rom 1 puan üstündür o yüzden benim kanaatimce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu MSM-Xtended 5.0 Sürümüne Güncellendi
Değişiklikler;

• Enforcing build (Temiz flaş gerekli)
• Çekirdek 4.14.220'ye yükseltildi
• Birleştirilmiş LA.UM.9.1.r1-08600-SMxxx0.0
• Build FP, Şubat ayı redfin olarak güncellendi
• Tamamen çalışan MiuiCamera eklendi

Son düzenleme:

frhtzkn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0
Kendi arama uygulamasında arama kaydedici var hocam.
Hocam merhaba,
-5.0 versiyonunu yükledim ancak kendi arama uygulamasını göremedim.
-Tekrar MIUI a nasıl dönüş yapabilirim? Twrp dosyası elimde mevcut. Pbrp recovery kullanıyorum menülerden nasıl dönüş yapabilirim?

Teşekkürler.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hocam merhaba,
-5.0 versiyonunu yükledim ancak kendi arama uygulamasını göremedim.
-Tekrar MIUI a nasıl dönüş yapabilirim? Twrp dosyası elimde mevcut. Pbrp recovery kullanıyorum menülerden nasıl dönüş yapabilirim?

Teşekkürler.
Kendi arama uygulaması içinde hocam eğer vanilla sürüm kurduysanız. Gapps sürümünde Google uygulaması olur.vanilla sürüm indirdiyseniz Görünüşü Google aramaya benziyor ama daha stabil ve kaydedici özelliği mevcut. Dönmek istediğiniz MIUI sürümünü indirin. Aynı işlemi MIUI romu kurarak yapın.

frhtzkn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0
Kendi arama uygulaması içinde hocam eğer vanilla sürüm kurduysanız. Gapps sürümünde Google uygulaması olur.vanilla sürüm indirdiyseniz Görünüşü Google aramaya benziyor ama daha stabil ve kaydedici özelliği mevcut. Dönmek istediğiniz MIUI sürümünü indirin. Aynı işlemi MIUI romu kurarak yapın.
Anladım vanilla indirip gapps kurucam o zaman. Vanilla yüklemek için aynı işlemleri yapıp vanilla install dedikten sonra gapss install diyeceğim doğru mudur ?

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Anladım vanilla indirip gapps kurucam o zaman. Vanilla yüklemek için aynı işlemleri yapıp vanilla install dedikten sonra gapss install diyeceğim doğru mudur ?
Aynen hocam. Bazen android 10dan geçerken Gapps hata verebiliyor 11 olduğu için. Hata alırsanız reboot system deyin telefonu açın ondan sonra Gapps kurun öyle de olur.

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
14
hocam en son sürüm nikgapps core arm 64 dosyasını indirin sourceforgedan evet doğru Buyrun

Üst Alt