- Adım
- Ferhat
- Cihazım
- Poco x3 NFC
- Meslek
- Bilgisayar Program
- Konular
- 14
Bunu denedim maalesef görüntü gelmedi.ramlari değiştirdim yine olmadıSorun LCD panel veya ekran kartında olabilir
Şimdi bi hdmı kablosu alın PC yi açın
Sonra hdmı ile TV ye veya monitöre hdmı ile bağlayın görüntü gelire ekran bozuk gelmez ise ekran kartı veya ekran kartı ile alakalı başka direnç çip vb bozuktur profesyonel yerlere giderseniz bu sorunu bulurlar termal kamera ile
Profesyonel bir servise veriniz cihazı veya garantiyeBunu denedim maalesef görüntü gelmedi.ramlari değiştirdim yine olmadı
Hocam servispoint sanırım yüksek fiyat veriyor zaten garantisi de yok nereye yollicagimi hiç bilmiyorum bile.Profesyonel bir servise veriniz cihazı veya garantiye
Garantiye gönderirseniz belki ücretli olarak yaparlar bilemeyeceğim İstanbul/Ankara'da iseniz her türlü yaptırabilirsiniz cihaziHocam servispoint sanırım yüksek fiyat veriyor zaten garantisi de yok nereye yollicagimi hiç bilmiyorum bile.
Maalesef aydindayim hocam garanti zaten ücretli yaparda 2-3k masraf çıkarirlar diye göndermiyorumGarantiye gönderirseniz belki ücretli olarak yaparlar bilemeyeceğim İstanbul/Ankara'da iseniz her türlü yaptırabilirsiniz cihazi
Ozaman şöyle birşey yapabilirsiniz internetten 2. El anakart bakın bekli bulur takarsinizMaalesef aydindayim hocam garanti zaten ücretli yaparda 2-3k masraf çıkarirlar diye göndermiyorum