Diğer Mouse ve Klavye Tavsiyesi :)

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Evet core 3 dediğim yazılım ve ben en son 2019 sonlarına doğru kullandığımda tek seferlikti. Büyük ihtimalle farenin resmi yazılımı olduğundan dolayı hala tek seferliktir. Core 3 aktif olmayan fareler alırsanız sonradan yazılımı çok pahalıya denk geliyor. (Yazılım 10 dolar)

Bloody fareleri araştıracağım hocam. Aklıma yattı. Teşekkür ediyorum.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
tam model hatırlayamıyorum ama Logitech ten vazgeçemedim çok kalteli ürünler 300-350 civarı kablosuz klavye mouse setini kullanıyorum tavsiye ederim pil ömrü çok iyi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
tam model hatırlayamıyorum ama Logitech ten vazgeçemedim çok kalteli ürünler 300-350 civarı kablosuz klavye mouse setini kullanıyorum tavsiye ederim pil ömrü çok iyi

Kablolu olarak bakıyordum hocam tepkime sürelerinin iyi olması için. Ürünleri aldım.

Logitech G102 Prodigy Mouse
Rampage Tiitan K9 Klavye

Toplamda 270TL'ye geldi ama mouse içime sindi. :) Klavye de gelince bakacağım.

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Kablolu olarak bakıyordum hocam tepkime sürelerinin iyi olması için. Ürünleri aldım.

Logitech G102 Prodigy Mouse
Rampage Tiitan K9 Klavye

Toplamda 270TL'ye geldi ama mouse içime sindi. :) Klavye de gelince bakacağım.
Hocam hayırlı olsun, G102' yi tavsiye eder misin, ne kadar süre deneyimledin ve bir de elde nasıl duruyor, görsel paylaşma şansın var mı?

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
O halde hazır konuya denk gelmişken ben de sormak istiyorum, Windows 10 üzerinde ara sıra oyun oynamalık kablosuz veya kablolu gamepad tavsiyesi verebilecek olan var mı :) 2-3 sene önce öylesine denemek amacıyla ucuz birşey almıştım fakat bir sürü ayar yapmak falan gerekiyordu, düzgün çalışmıyordu hiç keyif alamamıştım. Var mı şöyle direk tak oyna tarzı birşey :$ (fiyat 150 TL'ye kadar)

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
O halde hazır konuya denk gelmişken ben de sormak istiyorum, Windows 10 üzerinde ara sıra oyun oynamalık kablosuz veya kablolu gamepad tavsiyesi verebilecek olan var mı :) 2-3 sene önce öylesine denemek amacıyla ucuz birşey almıştım fakat bir sürü ayar yapmak falan gerekiyordu, düzgün çalışmıyordu hiç keyif alamamıştım. Var mı şöyle direk tak oyna tarzı birşey :$ (fiyat 150 TL'ye kadar)
Bu iyidir hocam, standart ve yeterli. Diğer modellerine de bak. Kablosuz olanı biraz daha üst fiyatta tabii.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Hocam hayırlı olsun, G102' yi tavsiye eder misin, ne kadar süre deneyimledin ve bir de elde nasıl duruyor, görsel paylaşma şansın var mı?

Hocam cidden fiyatına göre çok çok iyi, kaliteyi hissettiriyor. 8000 dpi sunuyor bu müthiş bir değer fakat nerede kullanılır bilinmez. Sensörü çok kaliteli bu fiyat bandına göre. Makrosu, rgb ışığı da çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim kesinlikle. Fakat daha zamana ihtiyacım var yazılıma alışmak için. :)

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Hocam cidden fiyatına göre çok çok iyi, kaliteyi hissettiriyor. 8000 dpi sunuyor bu müthiş bir değer fakat nerede kullanılır bilinmez. Sensörü çok kaliteli bu fiyat bandına göre. Makrosu, rgb ışığı da çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim kesinlikle. Fakat daha zamana ihtiyacım var yazılıma alışmak için. :)

Çok şık görünüyor hocam, nereden aldın peki?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Çok şık görünüyor hocam, nereden aldın peki?

Onu söylemeyi unutmuşum, her yerde +180TL hocam. Ben Amazon'da buldum 158TL'ye.. Hem de satıcı kendisi. Ekspress teslimatla 166TL'ye geldi bana. Bence gayet makul.

Üst Alt