Sohbet Monitör Önerisi

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Haklısınız hocam ileride DP girişli olursada kullanırım teşekkür ederim tekrardan yorumlarıda gayet iyi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam dediğiniz gibi yorumlara ve inceleme videolarına bakıyorum samsung bir tık daha üstün geliryor sanki

Yukarıda bahsettim hocam bu monitörden :) bu monitörde sağlam duruyor ama bazı yorumlarda kenarlardan ışık sızması oluyor diye bahsetmişler bu beni tedirgin etti hocam açıkcası
Ne demek hocam. Umarım sizde daha çok inceleyip daha net fikirler edinebilirsiniz.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Haklısınız hocam ileride DP girişli olursada kullanırım teşekkür ederim tekrardan yorumlarıda gayet iyi duruyor.

Evet hocam dediğiniz gibi yorumlara ve inceleme videolarına bakıyorum samsung bir tık daha üstün geliryor sanki

Yukarıda bahsettim hocam bu monitörden :) bu monitörde sağlam duruyor ama bazı yorumlarda kenarlardan ışık sızması oluyor diye bahsetmişler bu beni tedirgin etti hocam açıkcası
Hocam IPS panellerde ışık sızması olabiliyor, ancak bu sizde de olacağı olabileceği anlamı taşımıyor. Elektronik şans işi biraz, AOC monitörleride öneririm hocam, yıllardır Samsung kullandım arızalandı yine Samsung aldım, görüntü kalitesi hoşuma gidiyor, daha net ve yumuşak bir görüntü kalitesi sunuyor. Yanlış hatırlamıyorsam Samsung monitörlerde iki piksel arası nokta aralığı çok dar bir ölçekteydi.

Daryun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Galaxy M52
Meslek
PC Teknisyen
Konular
6
Acer'ın 144hz IPS ekranlı farklı bir modelini kullanıyorum, bulutlanma, gölgelenme, ışık sızması vb. sorunlar yaşamadım, bu yüzden alttaki ürünü tavsiye ediyorum. Umarım siz de memnun kalırsınız.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
AOC 24V2Q ile DP bağlantısıyla kullanıyorum 75hz 1080P çözünürlüğe sahip. Çok fazla oyun oynamıyorum ben film ve yazılım için yetiyor. Önerebilirim bunu ve piyasada bulabileceğin en ince çerçeveye sahip, çok nazik bir cihaz darbeye gelmez.

Hocam IPS panellerde ışık sızması olabiliyor

Evet IPS panellerin hepsinde var ve normal bir durum hocam.

adeptseo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
28
Hocam IPS panellerde ışık sızması olabiliyor, ancak bu sizde de olacağı olabileceği anlamı taşımıyor. Elektronik şans işi biraz, AOC monitörleride öneririm hocam, yıllardır Samsung kullandım arızalandı yine Samsung aldım, görüntü kalitesi hoşuma gidiyor, daha net ve yumuşak bir görüntü kalitesi sunuyor. Yanlış hatırlamıyorsam Samsung monitörlerde iki piksel arası nokta aralığı çok dar bir ölçekteydi.
Aynen hocam dediğiniz gibi elektronik biraz şans işi şu an Samsung ve AOC arasında gidip geliyorum :)

Acer'ın 144hz IPS ekranlı farklı bir modelini kullanıyorum, bulutlanma, gölgelenme, ışık sızması vb. sorunlar yaşamadım, bu yüzden alttaki ürünü tavsiye ediyorum. Umarım siz de memnun kalırsınız.

Teşekkürler hocam öneriniz için inceleyeceğim.

AOC 24V2Q ile DP bağlantısıyla kullanıyorum 75hz 1080P çözünürlüğe sahip. Çok fazla oyun oynamıyorum ben film ve yazılım için yetiyor. Önerebilirim bunu ve piyasada bulabileceğin en ince çerçeveye sahip, çok nazik bir cihaz darbeye gelmez.

Evet IPS panellerin hepsinde var ve normal bir durum hocam.
Teşekkürler hocam inceleyeceğim önerinizi ışık sızması sadece ekran siyahken belli oluyor onunda çok sorun olucağını sanmıyorum ama insan tedirgin oluyor elinde olmadan hocam :)

Üst Alt