- Adım
- Omer
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Konular
- 15
modülü kurdum ama netflix hd olmadıDüzeltildi
modülü kurdum ama netflix hd olmadıDüzeltildi
Hocam netflix için değil bu aptX desteği olan bluetooth kulaklıklar için destek sağlıyor note 8 proda normalde bu özellik yokmodülü kurdum ama netflix hd olmadı
Hocam pazartesi ya da salı inşallah bluetooth kulaklığım gelecek hem modülsüz hem de modülü deneyip deneyimlerimi herkesle paylaşacağımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dijital ses veri azaltma teknolojisinde aptX, Qualcomm'un sahip olduğu tescilli ses codec sıkıştırma algoritmaları ailesidir. Note 8 Pro Mediatek işlemciye sahip olduğu için bunu modül üzerinden yüklediğini söylüyor geliştirici. Benim kablosuz kulaklığım olmadığı için deneyemedim. Deneyen arkadaşlar bilgilendirir ise sevinirim.
1- Magisk uygulamasına girin
2- Modüller kısmından modülü yükleyin
3- Telefonu yeniden başlatın
İndir:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusunuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Valla bende bir adet senheiser aldım aptx umarım çalışırHocam netflix için değil bu aptX desteği olan bluetooth kulaklıklar için destek sağlıyor note 8 proda normalde bu özellik yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam pazartesi ya da salı inşallah bluetooth kulaklığım gelecek hem modülsüz hem de modülü deneyip deneyimlerimi herkesle paylaşacağım
Geçen gün şöyle bir şeye denk geldim geliştirici seçeneklerinde acaba etkisi olur muValla bende bir adet senheiser aldım aptx umarım çalışır
Ek olarak hd 350bt aldıysanız onda aptx desteği mevcutValla bende bir adet senheiser aldım aptx umarım çalışır
Yok hocam cfw romdayım önemli olan cihazda çalışıyor mu kulaklıkta zaten aptx varGeçen gün şöyle bir şeye denk geldim geliştirici seçeneklerinde acaba etkisi olur muResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak hd 350bt aldıysanız onda aptx desteği mevcut