Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamayı direkt orjinal linkiyle ekleyebilirsin zaten bence türkçe ile alakalı çeviri sorunu vs. yok ve ayrıca gelişmiş ayarlar menüsü ile türkçe bildirim filtrelerini benim çevirilerimle eklendi modlu uygulamaya. herhangi bir çeviri sıkıntısı olsa onlarda eklenirdi.
Uygulamayı ben yapmıyor başka birisine yaptırıyordum önceki sürümlerde farklar vardı. Bu sürümü kendisi yapmamış tamamen geekdoing forumundan bana bilgi vermeden alıntı yapmış. Bende öğrenir öğrenmez programı aldığı konunun linkini isteyip konuya ekledim. Bir daha o kişiye program yaptırmayacağım benkm modlama yapacak zamanım yok. Konuya program bundan sonra geekdoing forumundaki siteden eklenecektir. Alıntı olduğunu bilsem eklemezdim. Bu durum için programa emeği geçen herkesten özür diliyorum
Google da oturum açabilmek için şu işlem adımları takip edilince sorun çözülüyor.
Google ile giriş yapabilmek için;
MiFit'i Kaldır-> Ayarlar -> Google -> Hesap Hizmetleri -> Bağlı uygulamalar -> Mi Fit'i sil -> Telefonu yeniden başlat -> Resmi Mi Fit'i yükle(Google Playden) -> google'da oturum aç -> resmi Mi Fit'i kaldır -> Mod Mi Fit'i yükle -> Google'da oturum aç.
Telefonu yeniden başlatmak önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve ayrıca Magical Unicorn'un bahsettiği üzere uygulamada emeği geçenleri de konuya ekler ve orjinal mega linkini konuya eklersen daha iyi olabilir.
Selam arkadaşlar, ben yeni mi band 4 aldım ve bu notify bide bu modlu mi fit nedir bilmiyorum. Bunların ikisi de orijinal mi fit yerine geçiyormu? Birini yüklediğim de mi fit orijinale gerek kalıyor mu? Datayları ile yazarsanız sevinirim.
Selam arkadaşlar, ben yeni mi band 4 aldım ve bu notify bide bu modlu mi fit nedir bilmiyorum. Bunların ikisi de orijinal mi fit yerine geçiyormu? Birini yüklediğim de mi fit orijinale gerek kalıyor mu? Datayları ile yazarsanız sevinirim.
Modlu mi fit te orijinal silinip yerine kurulur. Notify ise yeni kullanıcılara önerilmiyor. Onda mi fit ile bağımlı fakat cihazın auth keyi ile mi fit olmadan çalışır. Auth key ise auth key bulucu mi fit ile bulunur