- Adım
- abdullah
- Cihazım
- rrdmi not 8
- Konular
- 0
değisiklikler hakkinda bir bilginiz varmi . bu surumde ne gibi hatalar duzeltilmisGüncelleme geldi mi band v1.0.2.54
değisiklikler hakkinda bir bilginiz varmi . bu surumde ne gibi hatalar duzeltilmisGüncelleme geldi mi band v1.0.2.54
Modlamayı siz kendiniz mi gerçekleştiriyorsunuz? Eğer modlu versiyonu kullanırsam nabız, adım vs. veriler Xiaomi ile senkronize oluyor değil mi yani uygulamayı silsemde xiaominin sunucularına mı yükleniyor normal mi fit gibi?Modlu Mi Fit 4.9.0 sürümü konuya eklendi
Senkronize oluyor. Modlamayı geekdoing sitesindeki bir kullanıcı yapıyor. Konunun ilk mesajında alıntı linki var.Modlamayı siz kendiniz mi gerçekleştiriyorsunuz? Eğer modlu versiyonu kullanırsam nabız, adım vs. veriler Xiaomi ile senkronize oluyor değil mi yani uygulamayı silsemde xiaominin sunucularına mı yükleniyor normal mi fit gibi?
Uygulamada sorun varSıkıntı sadece benim cihazımda mı var? Mi band 5 var. Uygulamayı 4.9.0 yaptım ama hâlâ aynı sorun var. Müzik isim bilgisini göstermiyor. Yanlızca bir sn... Yazısı geliyor sürekli.
Türkçe karakter sorunu sitede mevcut dosya varMi Band 5 için sıfır cihaza direkt modlu sürümü kurdum eşleştirme de yaptım ancak bileklik İngilizce ve gelen çağrı, bildirim gibi yerlerde Ş.Ç gibi Türkçe karakterler ? olarak çıkıyor bu sorunları nasıl çözebilirim ?
Emoji desteğini buldum ama Türkçe karakterle ilgili bir şey göremedim link atabilir misiniz rica etsem ?Türkçe karakter sorunu sitede mevcut dosya var