Adım, kalori gibi bilgilerden bahsediyorsanız onları bileklikten alır. Sadece uyku hesaplamasında sürümler arasında değişiklik olabilir.En kararlı en doğru sonuçları veren sürüm hangisi son sürümler sanki hatalı sonuçlar veriyo gibi geldi bana
Bahsettiğiniz çeviriler uygulama arayüzü çevirileri. Modlu Mi Fit uygulamasında hiçbir cihaz yazılımına müdahale edilemiştir. Mi Band ayarlarına girip Settings bölümünden dili değiştirdiğinizde sorununuz çözülecektir.Arkadaşlar üzgünüm ama şunu fark ettim. Geekdoing sitesinden buraya alıntılanıp burada Biz mi band kullanıcıları için sunulan modlu mifit ler uygulamalarında en sonModMifit 4.6.1 version dan sonra çıkan Mod Mifit 4.6.5 ve Mod Mifit 4.7.0 version larda bileklik arayüz leri de Türkçe desteği yok artık. Ben Miband NFC kullanıcısı olarak bu durumdan dolayı mağdur oldum.Benim gibi bilekliği Global sürüm olmayan Arkadaşlar da çeviremiyecek Türkçe ye. Playstore daki Official sürüm mifit ler Global version ise kendi ülke dilinize dönüyor. Umarım ilerleyen zamanlarda geekdoing sitesi moderatörü MagicalUnicorn bu konuda yardımcı olur. Ne kadar Font da oynama yapsanıza sadece SMS mesajlarını WhatsApp mesajlarını Türkçe görebilirsiniz. Arayüz için Geekdoing sitesinden destek almak zorundayız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geekdoing sitesi Modlu Mifit versions link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mod Mifit 4.6.5 link
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mod Mifit 4.7.0 version link
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arayüz ayarlar görüldüğü üzere Türkçe destek yok
Mi akıllı bileklik'e girip setting bölümünden dili Türkçe yapınız.Mi band 5 nfc için deniyorum Türkçe yapamadım. Yusuf senin fixfont u bilekliğe attım. Gelen sms ve whatsapp mesajları güzel Font iyi fakat bilekliğini arayüzü Türkçe yapamadım. Font için yurtdışı geekdoing sitesi ne de moderatör den yardım istedim. Bu konuda yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler
Olmuyor.Kusura bakma Yusuf aynı düşünmüyorum. Önceki versionlarda Türkçe desteği vardı. Bu bahsettiğimiz ModMifit 4.6.5 ve ModMifit 4.7.0 versionlarda bilekliği Global version olmayanlar bileklik arayüzünü çeviremiyecek. Eğer elinde global version olmayıpta bilekliklik arayüz Türkçe yapabilen varsa. Lütfen ekran görüntüsü paylaşsın. Ben önceki versionlarda hep Türkçe yapmıştım. Geekdoing sitesinde mesajlarımı görmüşsündür. Çok uğraştım olmuyor. Son çıkan versionlarda.
NFC model çin versiyon ve Türkçe yapılmışMerhaba mi band 5 nfc kullanıcısı yım herşey Türkçe bildirim Türkçe nerde sorun var sizin bilekliği bileklik üzerinden fabrika ayarlarına çevir yeniden eşleşdir mi fit uygulamasınıda sil bilututdan da untun veya sil telefon kapa yeniden başlat uygulama indir tekrar kur eşleleştir uygulama dan güncelleme denetle