Sohbet Modlu Whatsapp'lar hakkında bilgi ricası

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Yıllarca gb kullandım ama kapanmasından sonra geliştiricisi yowhatsapp önerdi. Şimdi onu kullanıyorum pek aratmıyor.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Evet ben de çıktığından beri yo kullandim pek bir sıkıntısını görmedim tavsiye de ederim.

Malafonkok1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi a1
Konular
6
whatsapp plus öneririm hocam yıllardır kullanıyorum isterseniz link atabillirim

kaan.tolga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga Kaan
Cihazım
Mi
Konular
1
Modlu whatsapp uygulamalarından ban yiyince orijinal whatsapp uygulamasına dönebiliyor muyuz? Herhangi bir sorun oluyor mu?

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 yıldır moldu whatsapp(lar) kullanıyorum. Ancak anlamadığım bazı hususlar var. Bu konuda tecrübeli ve deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
GBWhatsapp, YOWhatsapp, OGWhatsapp, Whatsap Plus, WhatsappAero vb. olmak üzere piyasada envai çeşit modlu whatsapp var. Aynı isme sahip olmasına rağmen yapımcıları, indirilecek web siteleri, içerikleri ve menülerde bazı kısımların türkçeye çevrilmemiş olması gibi farklılıklar görüyorum. Hemen hemen her karşılaştığım modlu whatsapp apk sını indirdim denedim ama tamamiyle randımanlı çalışan bir apk ya rastlamadım. Özelliklede ilgili modun yapımcısının apk dosyasını yayınladığı orjinal web sitesini bulamıyorum.
Olmasını istediğim esasında şu:
Apk'nın "com.whatsapp" paket adına sahip olması gerekli. Hal böyle olunca, Google Play Store da orjinal whatsapp yüklenmiş olarak gözüküyor olması avantajı var. Apk kurulduğunda cihaz belleğine orjinaldeki gibi "WhatsApp" klasörü oluşturuyor. GBWhatsapp, YOWhatsapp gibi klasör olmuyor. Dolayısıyla antibana da etkisi var. Hangi modlu whatsappın zengin içeriği var bilemiyorum. Örneğin şuan kullandığımda "dnd" özelliği yok. Bir önceki kullandığımda da "numaraya mesaj at" özelliği yok. Başka birisininde yapımcısı yayınlamayı durdurmuş ve apk miadını dondurmuş. Omar isimli bir kişinin yaptığı GBWhatsapp ise whatsapp tarafında şikayet edilerek kapatılmış ve projeye son verilmiş. Vs vs birçok sıkıntı var.

Bu konuda bilgi sahibi dostlardan yardım talep etmekteyim. Şimdiden teşekkürler.

Sanırım şu anda Whatsapp Plus 8.0 (yada önceki sürümü) kullanıyorsunuz. Çünkü daha önceki sürümlerde DND özelliği vardı ama numaraya mesaj at özelliği yoktu. Son sürümlerde DND'yi kaldırıp, numaraya mesaj atma özelliğini getirdiler. Eğer bu programı kullanıyorsanız orijinal web sitesi mevcut, ancak şu anda kapalı. Apk data içinde "com.whatsapp" klasörü oluşturuyor ve google play'den bakınca yüklü olarak gözüküyor. Ayrıca bellek içinde de whatsapp adında klasör oluşturuyor. Yani orijinal ile her şeyi aynı.

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Sanırım şu anda Whatsapp Plus 8.0 (yada önceki sürümü) kullanıyorsunuz. Çünkü daha önceki sürümlerde DND özelliği vardı ama numaraya mesaj at özelliği yoktu. Son sürümlerde DND'yi kaldırıp, numaraya mesaj atma özelliğini getirdiler. Eğer bu programı kullanıyorsanız orijinal web sitesi mevcut, ancak şu anda kapalı. Apk data içinde "com.whatsapp" klasörü oluşturuyor ve google play'den bakınca yüklü olarak gözüküyor. Ayrıca bellek içinde de whatsapp adında klasör oluşturuyor. Yani orijinal ile her şeyi aynı.
Aynen oyle hocam. V.800 kullaniyorum. Dun guncelleme geldi. Son hali. Bir siteye yonlendiriyor ama onda bile supheliyim. Ekte hakkindaki bolumun resmi mevcut
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Benim tavsiyem yo kullanmanizdir bu plus sürümünü kullandim ve geçici ban yedim hesabımi silip yeniden açmak zorunda kaldim.

Üst Alt