Sohbet Modlu Whatsapp'lar hakkında bilgi ricası

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 yıldır moldu whatsapp(lar) kullanıyorum. Ancak anlamadığım bazı hususlar var. Bu konuda tecrübeli ve deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
GBWhatsapp, YOWhatsapp, OGWhatsapp, Whatsap Plus, WhatsappAero vb. olmak üzere piyasada envai çeşit modlu whatsapp var. Aynı isme sahip olmasına rağmen yapımcıları, indirilecek web siteleri, içerikleri ve menülerde bazı kısımların türkçeye çevrilmemiş olması gibi farklılıklar görüyorum. Hemen hemen her karşılaştığım modlu whatsapp apk sını indirdim denedim ama tamamiyle randımanlı çalışan bir apk ya rastlamadım. Özelliklede ilgili modun yapımcısının apk dosyasını yayınladığı orjinal web sitesini bulamıyorum.
Olmasını istediğim esasında şu:
Apk'nın "com.whatsapp" paket adına sahip olması gerekli. Hal böyle olunca, Google Play Store da orjinal whatsapp yüklenmiş olarak gözüküyor olması avantajı var. Apk kurulduğunda cihaz belleğine orjinaldeki gibi "WhatsApp" klasörü oluşturuyor. GBWhatsapp, YOWhatsapp gibi klasör olmuyor. Dolayısıyla antibana da etkisi var. Hangi modlu whatsappın zengin içeriği var bilemiyorum. Örneğin şuan kullandığımda "dnd" özelliği yok. Bir önceki kullandığımda da "numaraya mesaj at" özelliği yok. Başka birisininde yapımcısı yayınlamayı durdurmuş ve apk miadını dondurmuş. Omar isimli bir kişinin yaptığı GBWhatsapp ise whatsapp tarafında şikayet edilerek kapatılmış ve projeye son verilmiş. Vs vs birçok sıkıntı var.

Bu konuda bilgi sahibi dostlardan yardım talep etmekteyim. Şimdiden teşekkürler.

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
76
WhatsAero bence en iyisi şuan o. Aylardır bir problemim olmadı. Telegram grubu var sitesi var.

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Banada gameturbo da çalışan bir modlu WhatsApp lazım

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
WhatsAero bence en iyisi şuan o. Aylardır bir problemim olmadı. Telegram grubu var sitesi var.
Whatsapp uygulamasının telegram grubu mu ? :D Bayağı manidar'mış. Otel sahibi birisinin rakip hotelde oda kiralaması gibi birşey sanırım :)

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Benim kullandigm yowhatsapp var baya memnunum sitesi de vardi ama hatırlamıyorum şuan güncelleme gelecekmiş tavsiye ederim

emper0r

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ERAY
Cihazım
MI 8 SE
Konular
5
orijinal paket adıyla yüklemek istiyorsanız aero whatsapp'ı yükleyebilirsiniz. Play store da yüklü gözüküyor, game turbo ile çalışıyor ama sticker denemedim deneyip olup olmadığını yazarım birazdan
edit: eklendi

Son düzenleme:

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kullandigm yowhatsapp var baya memnunum sitesi de vardi ama hatırlamıyorum şuan güncelleme gelecekmiş tavsiye ederim

hangi paket adına sahip hocam. ayrıca dnd, noya mesaj at, sohbet gizleme vs varmı özellikleri tam neler. güncelleme kısmından web sitesi görünür. ordan bakıp yazarmısınız sitesinin adınıda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orijinal paket adıyla yüklemek istiyorsanız aero whatsapp'ı yükleyebilirsiniz. Play store da yüklü gözüküyor, game turbo ile çalışıyor ama sticker denemedim deneyip olup olmadığını yazarım birazdan
edit: eklendi

hocam dnd modu ve noya mesaj at var mı aero da.

Son düzenleme:

emper0r

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ERAY
Cihazım
MI 8 SE
Konular
5
hangi paket adına sahip hocam. ayrıca dnd, noya mesaj at, sohbet gizleme vs varmı özellikleri tam neler. güncelleme kısmından web sitesi görünür. ordan bakıp yazarmısınız sitesinin adınıda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dnd modu ve noya mesaj at var mı aero da.
evet var sohbet gizleme falan da var

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet var sohbet gizleme falan da var
yapımcı hazar bozkurt. bir iki sene önce kullanmıştım. bir ara güncelleyemedi sponsor bulamadı vs. üzülerek ve istemeden silmek zorunda kalmıştım. demek işi genişletmiş. yapımcı türk oluncada türkçeleştirme sıkıntısıda yoktur sanıyorum. hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için. umarım kurulumda sohbet yedeklerimide içine atarak kaybetmem inşallah.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
yapımcı hazar bozkurt. bir iki sene önce kullanmıştım. bir ara güncelleyemedi sponsor bulamadı vs. üzülerek ve istemeden silmek zorunda kalmıştım. demek işi genişletmiş. yapımcı türk oluncada türkçeleştirme sıkıntısıda yoktur sanıyorum. hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için. umarım kurulumda sohbet yedeklerimide içine atarak kaybetmem inşallah.

Hocam siteyi bulur ve değişiklik listesini eklerim ya da oradan bakarsiniz dnd modu gbde vardi ama bu yapımcı da öyle birseyler getirecek diyorlardi. Noya mesaj atma vardi eski sürümlerde vs vs bulayim siteyi atarim.

Edit: link eklendi.

Link birakmak inş yasak değildir:) buradan twitter ve diğer sosyal medyalarina ulaşıp bakabilirsiniz değişiklik listesi ve paketler aşağıdaydı. Herkese iyi forumlar

Üst Alt