- Adım
- Berkcan
- Cihazım
- Redmi not 11 pr
- Konular
- 2
Şu anda redmi kullananlarda banlanma sorunu var niye ise. Getapps dan indirmeyi deneyin olmazsa Google play de deneyin o da olmazsa dediği resmi WhatsApp sitesşnden indirin bunları yaparken her seferinde uygulamanın eskisini silip yapın.İyi günler hocam modlu WhatsApp kullanırken bianda çıkış yapıldı resmi wp indirin dedi indirdim hata veriyor resmi WhatsApp uygulamasını indirin diye
Root Lsposed varsa bunu kullanabilirsiniz google yedekleme çalışıyor Waenhancer üzerinden mode ayarlarını yapabiliyorsunİyi günler hocam modlu WhatsApp kullanırken bianda çıkış yapıldı resmi wp indirin dedi indirdim hata veriyor resmi WhatsApp uygulamasını indirin diye
Olmuyor hocam denedim olmadı bana rom ve root'dan bahsedildi atayım size isterseniz ssŞu anda redmi kullananlarda banlanma sorunu var niye ise. Getapps dan indirmeyi deneyin olmazsa Google play de deneyin o da olmazsa dediği resmi WhatsApp sitesşnden indirin bunları yaparken her seferinde uygulamanın eskisini silip yapın.
Modlu WhatsApp ne yazık ki kapatıldı hocam mecburen normal uygulamayı kullanacaksınız.İyi günler hocam modlu WhatsApp kullanırken bianda çıkış yapıldı resmi wp indirin dedi indirdim hata veriyor resmi WhatsApp uygulamasını indirin diye
Normal uygulamada bu hatayi veriyor zaten. Modlu hic kullanmadim.Modlu WhatsApp ne yazık ki kapatıldı hocam mecburen normal uygulamayı kullanacaksınız.
Başlığınızda modlu WhatsApp kullanırken bi anda attı yazıyor?Normal uygulamada bu hatayi veriyor zaten. Modlu hic kullanmadim.
Hocam whatsabim modlu degil isye. Resmi whatsapp uygulamasini kullaniyorumBaşlığınızda modlu WhatsApp kullanırken bi anda attı yazıyor?
Modlu WhatsApp ne yazık ki kapatıldı hocam mecburen normal uygulamayı kullanacaksınız.