- Adım
- Limon
- Cihazım
- Poco X6 Pro
- Konular
- 131
Geçen ay yine böyle yapmıştı daha sonra düzeldi şuan bende de böyleModlu uygulamalar playstoreda güncellemede görünmüyordu bugün bu durum yaşandı. Başka yaşayan var mı?
Hocam bu sadece otomatik güncellenmeyi engelliyor sanırım play storedan güncelleme listesindeki tümünü güncelle deyince de güncelliyor yani işe yaramıyor o yüzden pek kullanışlı gelmemişti bana yani güncellemeler geldi diyelim topluca hepsini güncellerseniz bu modüldeki seçtiğiniz uygulamalar da güncelleniyor böyle olmaması için play storedan her uygulamaya tek tek güncelle deyip istemediklerimi güncellemiyordum dolayısıyla pek kullanışlı değildi benim için halen bu sorun var mı? hatta o zaman kullandığımda bu modülün ismi min detach diyeydi yanılmıyorsam. Bahsettiğm sorun giderildi mi yanıtlarsanız memnun olurumRoot var ise konu burada hocam.
Rehber - Zygisk Detach Kullanımı - Resimli Anlatım
Zygisk Detach Kullanımı Bu Magisk modülü, uygulamaları Google Play Store'dan ayırmak içindir. Tanımlı paketlerinizi 'Uygulamaları ve cihazı yönet' bölümünden kaldırır ve otomatik güncellemelerden devre dışı bırakır. Yapmanız gerekenler: Magisk veya KernelSU üzerinden Zygisk'i etkinleştirin...forum.miuiturkiye.net
Hayır direkt olarak play storeden ayırıyor ve kontrol ettiğinizde yükle diye bir ibare görünmekte. Bende şuan da sorun yok listenizi bi kontrol edebilir misiniz?Hocam bu sadece otomatik güncellenmeyi engelliyor sanırım play storedan güncelleme listesindeki tümünü güncelle deyince de güncelliyor yani işe yaramıyor o yüzden pek kullanışlı gelmemişti bana yani güncellemeler geldi diyelim topluca hepsini güncellerseniz bu modüldeki seçtiğiniz uygulamalar da güncelleniyor böyle olmaması için play storedan her uygulamaya tek tek güncelle deyip istemediklerimi güncellemiyordum dolayısıyla pek kullanışlı değildi benim için halen bu sorun var mı? hatta o zaman kullandığımda bu modülün ismi min detach diyeydi yanılmıyorsam. Bahsettiğm sorun giderildi mi yanıtlarsanız memnun olurum
Anladım teşekkürler bu sorun yüzünden modlu youtube u kaldırmıştım çünkü güncelleyince mod özelliği kayboluyordu ya da benimkinde böyle bir sorun olmuştur. Rom değişirsem youtubeu yüklemeyi tekrar deneyeceğimHayır direkt olarak play storeden ayırıyor ve kontrol ettiğinizde yükle diye bir ibare görünmekte. Bende şuan da sorun yok listenizi bi kontrol edebilir misiniz?
Detach olan modülü txt dosyasını editleyip engellemeye çalışılıyordu ancak başarılı bir sonuç vermedi. Aynı geliştirici yeni bir modül yayınladı ve kullanışlı olan bu uygulama.
Bende sorun yaşadığım da APK olarak kuruyordum bu modüle denk gelince yeniden magisk üzerinden kullanmaya başladım.Anladım teşekkürler bu sorun yüzünden modlu youtube u kaldırmıştım çünkü güncelleyince mod özelliği kayboluyordu ya da benimkinde böyle bir sorun olmuştur. Rom değişirsem youtubeu yüklemeyi tekrar deneyeceğim
Modlu wps office ve vancedi bu sayede play storeden ayirdim. Guncelleme cikmiyor artikHayır direkt olarak play storeden ayırıyor ve kontrol ettiğinizde yükle diye bir ibare görünmekte. Bende şuan da sorun yok listenizi bi kontrol edebilir misiniz?
Detach olan modülü txt dosyasını editleyip engellemeye çalışılıyordu ancak başarılı bir sonuç vermedi. Aynı geliştirici yeni bir modül yayınladı ve kullanışlı olan bu uygulama.