Soru Modlu instagram pili daha mı çabuk bitiriyor?

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
Doğru hocam. İnstander Rus yapımı, Aeroİnsta turk yapımı. Kullanılan kodlar ve modlar nedeniyle modlu instagramlar sürümden-sürüme daha fazla pil tüketimi ve yüksek cpu kullanımı yapa biliyor. Bu konuda özellikle Aeroİnsta geliştiricisi ile çalıştım, ben denedim. Şu an hem Aeroİnsta ve hem İnstander-in en son sürümleri original instagramla aynı pil tüketimine ve cpu kullanımına sahip. Yani o sorunu çözdüler, ama İnstaPro ve s. gibi kaynağı pek bilinmeyen modlarda hala devam etmiş ola bilir.

Ha bu arada modlu instagram kullanmanın da bi artısı kalmadı doğrusu. Ben Reels için kullanıyordum, ama instagram sağolsun Reels kullanımına bir şeyler yaptı. Hesaptan hesapa değişiklik gösterse de artık Reels desteklenmeyen ülkelerde modlu instalar ile bile çalışmıyor. Ama yine de modlu insta originaldan kat-kat iyi. En azından daha yüksek kaliteli resim, vidyo ata biliyorsunuz, indirme yapa biliyorsunuz ve b.
Hocam bende az önce kurdum ve sonuç bu areoinsta çok harcıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-10-20-22-09-30-833_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-10-20-22-09-30-833_com.miui.securitycenter.jpg
    259,5 KB · Görüntüleme: 19

Silinenkullanıcı93803

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
0
instander çok başarılı pil konusunda aero fena öldürüyor (ben de geliştiricisiyle konuşmuştum) instander kullanıyorum

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Hocam bende az önce kurdum ve sonuç bu areoinsta çok harcıyor
Ben şu an ki sürümu denemedim. Ondan öncekinde düzeltmiştiler. Sanırım yine bozdular. O zaman Instander deneyin. Şu an kullanıyorum. Pili gayet iyi.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Pil konusunda herhangi bir sorun yaşamadım hocam, şöyle bırakayım..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihaz nedir hangi rom ve sürüm yüklü ? benim belkide miui sürümünden sebeptir. cihaz mi note 10 global rom miui 12.5.4 var belkide romdan sebeptir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru hocam. İnstander Rus yapımı, Aeroİnsta turk yapımı. Kullanılan kodlar ve modlar nedeniyle modlu instagramlar sürümden-sürüme daha fazla pil tüketimi ve yüksek cpu kullanımı yapa biliyor. Bu konuda özellikle Aeroİnsta geliştiricisi ile çalıştım, ben denedim. Şu an hem Aeroİnsta ve hem İnstander-in en son sürümleri original instagramla aynı pil tüketimine ve cpu kullanımına sahip. Yani o sorunu çözdüler, ama İnstaPro ve s. gibi kaynağı pek bilinmeyen modlarda hala devam etmiş ola bilir.

Ha bu arada modlu instagram kullanmanın da bi artısı kalmadı doğrusu. Ben Reels için kullanıyordum, ama instagram sağolsun Reels kullanımına bir şeyler yaptı. Hesaptan hesapa değişiklik gösterse de artık Reels desteklenmeyen ülkelerde modlu instalar ile bile çalışmıyor. Ama yine de modlu insta originaldan kat-kat iyi. En azından daha yüksek kaliteli resim, vidyo ata biliyorsunuz, indirme yapa biliyorsunuz ve b.
Sen hangisini kullanıyorsun dostum link verebilir misin ?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Cevap veren Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sorunu Instander 205.0.0.34.114 ile çözdüm. Pil tüketimi normale döndü.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Cihaz nedir hangi rom ve sürüm yüklü ? benim belkide miui sürümünden sebeptir. cihaz mi note 10 global rom miui 12.5.4 var belkide romdan sebeptir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen hangisini kullanıyorsun dostum link verebilir misin ?
Redmi Note 8
Miui Lite v12.0.3 Stabil.. Android 10 / Miui 12

Serhat Gümüş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat Gümüş
Cihazım
mi mix 3
Konular
7
Bu tür uygulamaların lite sürümlerini yüklerseniz aşırı pil tüketimi ve hafıza doldurma sorunlarından kurtulursunuz

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122

Instander pil konusunda cpu üzerinde oynama yapıyor, Aero sadece orjinal uygulama üzerinde mod çalışması yapıyor başka birşey yok. Sammods da öyle yapıyor ancak reklam konusunda biraz daha başarılı o yüzden uzun zamandır kullandım. Ancak Instagramın bu son güncellemesiyle bazı cihazlarda tam ekran uyumluluk sorunu yaşamaya başlandı o yüzden eski sürüm kullanıyorum. Alt kısımda navbar var gibi boşluk kalıyor çok saçma bir durum facepalm~~
instander çok başarılı pil konusunda aero fena öldürüyor (ben de geliştiricisiyle konuşmuştum) instander kullanıyorum
Instander de güzel ancak reklam konusunda tam başarılı değil ana sayfada mutlaka bir reklam çıkıyor ama yine de güzel.
Cevap veren Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sorunu Instander 205.0.0.34.114 ile çözdüm. Pil tüketimi normale döndü.
Instander'in bu yönünü seviyorum biraz oynayarak pilin ölmesini engelliyor clap~~
Bu tür uygulamaların lite sürümlerini yüklerseniz aşırı pil tüketimi ve hafıza doldurma sorunlarından kurtulursunuz
Sorunumuz sadece hafıza ve pil değil, plus özelliklere sahip bir uygulamanın lite sürümünü bulman zor hocam. Geliştirici farkı ile zaten bu pil sorunu çözülüyor ;)

Üst Alt