Yardım modemst1, modemst2, fsg.bin dosyaları lazım

sers023

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
test
Cihazım
mi 6
Konular
5
modemst1, modemst2, fsg.bin dosyaları lazım eger bu dosyaları yedekleyip bana ulaştırabilecek arkadaşlar varsa imei atılmış mi6 lar sıfırlanınca mei null ve wifi açılmama sorununu haletmeye ve çözüme ulaştırmaya çalışacagım

hxuxsxaxm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Bu üç dosya imei ve cihaz bilgilerinin bulunduğu dosyalar bunların paylaşılması orjinal cihazdaki imein klonlanmasına sebep olur her cihaza özel olan dosyalar bunlar bu dosyaların paylaşılması çok sakıncalı belirtmek isterim. Eğer elinde aldığın bir qcn yedeğin varsa bu dosyaların karşılığı zaten o qcn dosyasıdır :) Herkese iyi günler dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada cihaza miflash yada qfil ile yazılım atarsan bile bu dosyalar geri gelmez çünkü indilen hiçbir fastboot romunda bu dosyaları bulamazsınız.

Oyla:

ktasliel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
1
merhaba;
bende de aynı sorun olmuştur imeil null ve wifi silinmişti, adanada bir arkadaş var o halletti ve şuan cihazdan çok memnunum. eğer sorunun hala devam ediyorsa ve adana yakınlarındaysan sana yardımcı olacak ile irtibata geçiririm seni. adam telefon programlıyıcısı

Hocam selamlar, Ben 'de adana'dayım. Bana da Mi Mix 2 İMEİ atacak biri lazım arkadaşın adı, adresi nosu vs. paylaşabilir misin ? Kaça yaptı ?

Oyla:

bigoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
YILDIRIM
Cihazım
mi 6
Konular
10
Hocam selamlar, Ben 'de adana'dayım. Bana da Mi Mix 2 İMEİ atacak biri lazım arkadaşın adı, adresi nosu vs. paylaşabilir misin ? Kaça yaptı ?
Bu tür konuları özelden yazmak daha doğru olur, birazdan msj atacağım sana

Oyla:

xmaster34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
master
Cihazım
asus rog phone
Konular
0
merhabalar banada bu dosyalar lazim ozelden atabilecek var mi klonlamaya dikkat ederek aticam zaten imei degistiricem.

Oyla:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Oyla:

xmaster34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
master
Cihazım
asus rog phone
Konular
0
var biliyorumda benim cihaz qcn yedeklemesi yuklerken kapanip aciliyor modemst1 dosyalarinida sildim ama restore.cmd dosyasindan yukleyebiliyorum. o yuzden gerekli

Oyla:
Üst Alt