Sohbet Modem Tavsiyesi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba arkadaşlar,4 yıllık TP-Link modem maceramdan sonra eski modemi emekli etmeye karar verdim ve benim ihtiyaçlarım doğrultusunda seçenekleri üstteki iki modele kadar düşürdüm.
Hepsi Buradanın 20 liralık indirimi ile Zyxel modemi sipariş verdim,yorumları genel olarak çok güzeldi tavsiye ediliyordu.Daha sonra internette karşılaştırmalar farklı forum ve youtube incelemelerine baktığım zaman Zyxel'in bu modelinde kopmalar olduğunu sıkıntı yarattığını vs gördüm,her kullanıcıda değil ama 3 kullanıcı bu sorunu yaşamış,anteni olmadığı için de ayrı bir kafamda soru işareti oldu çünkü modem değiştirmemdeki en büyük sebep wifi sıkıntısıydı Millenicom 50 Mbps kullanıyorum önerebileceğiniz farklı bir modem de olabilir sipariş verdim ama elime henüz ulaşmadı bu doğrultuda iptal edebilirim.
Üstteki modemleri kullanan birileri varsa yorumlarını alta bekliyorum :)

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15

Merhaba arkadaşlar,4 yıllık TP-Link modem maceramdan sonra eski modemi emekli etmeye karar verdim ve benim ihtiyaçlarım doğrultusunda seçenekleri üstteki iki modele kadar düşürdüm.
Hepsi Buradanın 20 liralık indirimi ile Zyxel modemi sipariş verdim,yorumları genel olarak çok güzeldi tavsiye ediliyordu.Daha sonra internette karşılaştırmalar farklı forum ve youtube incelemelerine baktığım zaman Zyxel'in bu modelinde kopmalar olduğunu sıkıntı yarattığını vs gördüm,her kullanıcıda değil ama 3 kullanıcı bu sorunu yaşamış,anteni olmadığı için de ayrı bir kafamda soru işareti oldu çünkü modem değiştirmemdeki en büyük sebep wifi sıkıntısıydı Millenicom 50 Mbps kullanıyorum önerebileceğiniz farklı bir modem de olabilir sipariş verdim ama elime henüz ulaşmadı bu doğrultuda iptal edebilirim.
Üstteki modemleri kullanan birileri varsa yorumlarını alta bekliyorum :)
Hocam bende millenicomun verdiği tplink olan model var da pek beğenmedim yine de şimdilik işimi görüyor seneye taksidi bitince satıp şu üstteki keeneticle değişmek istiyorum yorumlar falan baya iyi cloud teknolojiside var ve cihazdan cihaza aktarma miktarını artırıyor galiba yorumlarda baya iyi güya millenicom yeni abonelikte ki cihazda 5g olan modemleri vereceklerdi 2.4 ghz olanı gönderdiler

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Bunu 4 ay önce bir arkadaşım sormuştu keenetic hakkında önyargısı vardı tabi benim de çünkü markayı ilk defa duymuştuk.Mutlu sona geçiyorum tplink Zyxel vs hepsini tokatlar sebepleri;Kopma yok stabil , wpa3 destekliyor ,kendi bulut yazılımla modem arayüzüne güncelleme geliyor ve arayüzü aşırı iyi YouTube'dan önizleyebilirsin normal modemden çok farkı var, kendi içinde dns vpn değiştirme yeri var kolayca kısacası tavsiye ederim.

Muhammedemin06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mami0666
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Meslek
Elektronik
Konular
3
Bence bu kadar para veriyorsan cisco vdsl modem alabilirsin yada çift bandlı 5ghz ve 2.4 ghz yayın yapan modem alabilirsin zte vdsl modem wifi kuvvetlidir sağlam cihazdır tavsiyem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ev büyük wifi zayıf kalıyorsa xiaomi mi wifi pro tavsiye ederim gerçekten iş görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cisco

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-16-19-13-33-727_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-08-16-19-13-33-727_com.android.chrome.jpg
    366,6 KB · Görüntüleme: 26

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Uzun süredir
ZyXEL_VMG1312_B10D
Kullanıyorum.

Bir şey hariç hiç bir şikayetim olmadı.

O da evden uzaklaştığımızda ya da bağlı cihaz olmadığında cihaz İnterneti kırmızıya geçiyordu, her defasında reset yaparak sorunu çözüyordum.

En Sonunda global yazılım yükledim ve her şey düzeldi. Günlerce çalışmasına rağmen en küçük bir ısınma olmuyor.

Kullanıcı yorumlarını takip ederek sorunu çözebilirsiniz.

Unutulmamalı ki modem denilince ilk akla gelen ZYXEL dir.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5