Sohbet Modem önerisi

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
TD-W9970 Türk Telekom tarafından ücretli verilen bir modem ve hiç tavsiye etmiyorum. Ayrıca şunu ekleyeyim; 4 aydır port açma sorunu yaşıyorum ve modem teknik destek olsun, türk telekom olsun bakmıyorlar tp-link'e atıyorlar onlar da turk telekoma atıyor. Kısır döngü içinde birbirlerine yönlendiriyorlar kısacası.

CGN-Nat grubuna dahil olmuş olabilirsiniz. Modem arayüzünde bulunan IP adresi ile sitesinden baktığınız IP adresi farklı ise CGN-NAT grubundasınızdır o yüzden açmış olduğunuz portlar çalışmıyor olabilir.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
CGN-Nat grubuna dahil olmuş olabilirsiniz. Modem arayüzünde bulunan IP adresi ile sitesinden baktığınız IP adresi farklı ise CGN-NAT grubundasınızdır o yüzden açmış olduğunuz portlar çalışmıyor olabilir.
Evet hocam haklısınız bu sorun mevcutmuş maalesef. Çok Teşekkür ediyorum sayenizde öğrenmiş oldum. Şimdi sıra çözüm yollarında angel~~

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Evet hocam haklısınız bu sorun mevcutmuş maalesef. Çok Teşekkür ediyorum sayenizde öğrenmiş oldum. Şimdi sıra çözüm yollarında angel~~

Rica ederim ne demek. Superonline kullanırken müşteri temsilcisine port açtırdığımda CGN-NAT grubundan çıkmıştım. Modeme reset atsam bile bozulmadı hiç. Fakat şu an Turk.Net kullanıyorum çıkamıyorum :)

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Rica ederim ne demek. Superonline kullanırken müşteri temsilcisine port açtırdığımda CGN-NAT grubundan çıkmıştım. Modeme reset atsam bile bozulmadı hiç. Fakat şu an Turk.Net kullanıyorum çıkamıyorum :)
Ben daha sonra arayabilirim müşteri hizmetlerini.. Bu sorunu anlattığım zaman umarım bilen birisine rastlarım angel~~

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Ben daha sonra arayabilirim müşteri hizmetlerini.. Bu sorunu anlattığım zaman umarım bilen birisine rastlarım angel~~

Bilen birisi olmaz hocam müşteri temsilcilerinde, saç baş yoldurturlar. Diğer bir çözüm ise statik ip adresi satın almak.

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Hocam almak isterseniz 3 ay kullanilmis Türk Telekomun verdigi tp link td w9970v3 model modemimi size verebilirim?

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular