Yardım Modem kablo ile bağlanmıyor

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
merhabalar arkadaşlar modeme kablo ile bağlantı yaptığım zaman bilgisayara internet vermiyor sadece wifi ile internet veriyor nedeni nedir?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Tam olarak nasıl bir hata/uyarı alıyorsunuz? Görsel eklerseniz çok daha iyi olacaktır.

Telefonunuzla Wi-Fi ağınıza bağlanın. Ardından telefonunuzu da bilgisayarınıza USB tethering ile bağlayarak internet paylaşımını açın. İnternet o şekilde gelmesi lazım. Dediğim gibi aldığınız uyarı/hataya ilişkin resim yüklerseniz sağlıklı olur.
Elinizde farklı ethernet kablosu var ise onu da denemeden geçmeyin.

Oyla:

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Tam olarak nasıl bir hata/uyarı alıyorsunuz? Görsel eklerseniz çok daha iyi olacaktır.

Telefonunuzla Wi-Fi ağınıza bağlanın. Ardından telefonunuzu da bilgisayarınıza USB tethering ile bağlayarak internet paylaşımını açın. İnternet o şekilde gelmesi lazım. Dediğim gibi aldığınız uyarı/hataya ilişkin resim yüklerseniz sağlıklı olur.
Elinizde farklı ethernet kablosu var ise onu da denemeden geçmeyin.
o şekilde internet geliyor ethernet kablom çalışıyor öbür modemde denedim sıkıntı yok hata olarak ip yapılandırılamadı hatası alıyorum kablo takılıyken cmd'ye ipconfig yazınca zaten ip vermiyor

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
o şekilde internet geliyor ethernet kablom çalışıyor öbür modemde denedim sıkıntı yok hata olarak ip yapılandırılamadı hatası alıyorum kablo takılıyken cmd'ye ipconfig yazınca zaten ip vermiyor

Şu ayarın resmini atar mısın?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Modem arayüzünden de bilgisayarınıza Statik IP ataması yapın, DHCP otomatik IP ataması yapmasın bakalım ne olacak.

Oyla:

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Şu ayarın resmini atar mısın?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Modem arayüzünden de bilgisayarınıza Statik IP ataması yapın, DHCP otomatik IP ataması yapmasın bakalım ne olacak.
Orası otamatikte şuan. Modem arızalı galiba iade ediyorum aldığım kişiye bugün. Wifi'dede kopma yapıyor cunku 1 saatte 1

Oyla:
Üst Alt