- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi MİX/ Mi4
- Meslek
- Kabin Memuru
- Konular
- 32
Aynen hocam devamO zaman ben alayım bii indirim yakalayınca. Hocam mi mix 1 devam mı.
Aynen hocam devamO zaman ben alayım bii indirim yakalayınca. Hocam mi mix 1 devam mı.
Ben sizin kadar sabırlı olamadım ve pişman oldum mix'i elimden çıkardığıma.Aynen hocam devamMix 4 ü bekliyorum sabırla.
Hangi firmanın sözleşmesinde yazıyor bu ?Fiber internette başka modem kullanılmasına firmalar izin vermiyorlar. Ona dikkat edin
Sözleşme anlamında herhangi bir inceleme yapmadım, sadece fiber kullandığım için kullanıcı şifresini vermediklerini biliyorum.Hangi firmanın sözleşmesinde yazıyor bu ?
Yani bende fiber kullanıcısıyım 2 sağlayıcı kullandım. Söylediğiniz kişisel hakka aykırı bir madde. Böyle bir zorunluluk olmaması lazım yani.Sözleşme anlamında herhangi bir inceleme yapmadım, sadece fiber kullandığım için kullanıcı şifresini vermediklerini biliyorum.
Orası öyle ama SOL bana veremeyiz dedi. Araştırınca da çözüm olmuyor diye peşini bıraktım. Siz talep ettiğiniz mi hiç şifrenizi?Yani bende fiber kullanıcısıyım 2 sağlayıcı kullandım. Söylediğiniz kişisel hakka aykırı bir madde. Böyle bir zorunluluk olmaması lazım yani.