Yardım Modem dosyası nasıl güncellenir?

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.8.0
Telefon Modeli
redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 10 telefonumda volte sorunu olduğu için modem dosyasını güncellemek istiyorum tam olarak nereden başlamam lazım neler gerekiyor bununla ilgili bir kaynak var mı?
Modem dosyası elimde mevcut.

mustafa güney

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Huawei
Konular
0
deneyip göreceğiz...Zamanında huawei mate 10 pro vardı ilk çıktığı zaman brick yapıp geri getirdim ama 1 hafta sürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden note 10 pro nun modemi bin uzantılı bunun img uzantılı
Mtk o cihaz. Yeni olduğu gibi de dft gibi programlar imei repair yapabilir sadece. Modem ile işin yok. Ya telefoncuya verirsin ya da hocamızdan ücretli servis alırsın. Çaresi yok.

Oyla:

beyazgece21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
dft pro sınırsız sürümü var mı peki?internette 17 dolara sınırsız veren var ama güvenemedim.Bu konuda bilginiz var mı acaba?yıllık 87 dolar diyen de var ...tlfcu olmadığım için çok fazla

Oyla:

ahmet6680

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
dft pro sınırsız sürümü var mı peki?internette 17 dolara sınırsız veren var ama güvenemedim.Bu konuda bilginiz var mı acaba?yıllık 87 dolar diyen de var ...tlfcu olmadığım için çok fazla
Bu cihaza cpid yapılıyor, birde direnç olur. Gelelim dft ye dft nin eski düşük sürümün crack var 17$ satıyorlar, o sürümde critical data bölümü yok. Güncel dft de critical data kısmı var. Oda 70$ civarında. Dft critical çekip yazar bu cihaza. Critical düzenlemen gerekiyor. Bunun içinde ayrı bir sisteme (yazılım) ihtiyacınız var.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihaza cpid yapılıyor, birde direnç olur. Gelelim dft ye dft nin eski düşük sürümün crack var 17$ satıyorlar, o sürümde critical data bölümü yok. Güncel dft de critical data kısmı var. Oda 70$ civarında. Dft critical çekip yazar bu cihaza. Critical düzenlemen gerekiyor. Bunun içinde ayrı bir sisteme (yazılım) ihtiyacınız var.
Verdiğiniz bilgiler doğru ama gereksiz. Çünkü bu forum son kullanıcıya açık bir forum. Sizin mesajlarınızı takip ediyorum bura da herkes telefoncuymuş gibi cevaplar yazıyorsunuz. Forum kurallarını okumanızı rica edeceğim.
Misal bu verdiğiniz cevaba göre kişi 'tamam ben dft pro dediğiniz uygulamayı aldım nasıl işlem yapacağım?' diye sorsa cevap veremezsiniz çünkü vereceğiniz cevap forum kurallarına aykırı. Yardımcı olmak istiyorsunuz bu takdir edilecek bir şey teşekkür ederiz ama cevaplarında çözüme ulaştırıcı olması gerekir ki hem siz hem karşıdaki vakit kaybı yaşamasın. saygılarımla.

Oyla:
Üst Alt