Yardım Modem dosyası nasıl güncellenir?

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.8.0
Telefon Modeli
redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 10 telefonumda volte sorunu olduğu için modem dosyasını güncellemek istiyorum tam olarak nereden başlamam lazım neler gerekiyor bununla ilgili bir kaynak var mı?
Modem dosyası elimde mevcut.

beyazgece21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
rica etsem biri bana mi 13t pro modem dosyasını yollayabilir mi? imei repair yaptım nvdata hatası veriyor...o da modem flashlama ile mümkün..bağlantı yollarsanız sevinirim...fastboot romlar içinde bulamadım :(

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
rica etsem biri bana mi 13t pro modem dosyasını yollayabilir mi? imei repair yaptım nvdata hatası veriyor...o da modem flashlama ile mümkün..bağlantı yollarsanız sevinirim...fastboot romlar içinde bulamadım :(
hayır o cihazda modem dosyası ile işiniz yok. eğer nvram data silip işlem falan yaptıysanız ve yedeğiniz yoksa masrafa girdiniz bilginiz olsun.

Oyla:

beyazgece21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
hayır o cihazda modem dosyası ile işiniz yok. eğer nvram data silip işlem falan yaptıysanız ve yedeğiniz yoksa masrafa girdiniz bilginiz olsun.
imei atmak için mecbur nvram data silinmesi lazım...yedeğini aldım ama

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei atmak için mecbur nvram data silinmesi lazım...yedeğini aldım ama
hayır değil işte. O cihaza kendi imkanlarınız ile imei atamazsınız. Daha yüksek masrafa girersiniz. Yedekleri yükleyip orjinal şebekeli haline getirirseniz biz uzaktan server kayıt yaparız.

Oyla:

beyazgece21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
eng roma geçip imei atıp geri eski romuna döndüm nvdata hatası veriyor.eski orijinal haline dönmüyor.eski tlf aynı hatayı vermişti modem flashladım düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır değil işte. O cihaza kendi imkanlarınız ile imei atamazsınız. Daha yüksek masrafa girersiniz. Yedekleri yükleyip orjinal şebekeli haline getirirseniz biz uzaktan server kayıt yaparız.
eng roma geçip imei atıp geri eski romuna döndüm nvdata hatası veriyor.eski orijinal haline dönmüyor.eski tlf aynı hatayı vermişti modem flashladım düzeldi

Oyla:

ahmet6680

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1

Hocam bu cihaz öyle değil. Bu cihaz cpid server kaydı oluyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Çünkü eski mtk işlemcili cihazlar gibi imei atılmaz o cihaza. Orjinal hale getiremiyorsanız masrafınız daha da yükseldi bilginiz olsun. Modem zaten var global romun içinde.

Oyla:

beyazgece21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
Çünkü eski mtk işlemcili cihazlar gibi imei atılmaz o cihaza. Orjinal hale getiremiyorsanız masrafınız daha da yükseldi bilginiz olsun. Modem zaten var global romun içinde.
global romun içinde bulamadım hiç bir şekilde...ne modem olarak ne de diğer ismiyle

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
global romun içinde bulamadım hiç bir şekilde...ne modem olarak ne de diğer ismiyle
Ya zaten yükledin işte tekrar bir daha kursan ne olacak ki hocam. Siz anlamıyorsunuz heralde. Mi 13t pro bu cihaz note 9 note 8 pro falan karıştırmayın eskide kaldı o işler. md1mg.img ismi illaki yüklemek isterseniz tekrar yükleyin :)

Oyla:

beyazgece21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
Ya zaten yükledin işte tekrar bir daha kursan ne olacak ki hocam. Siz anlamıyorsunuz heralde. Mi 13t pro bu cihaz note 9 note 8 pro falan karıştırmayın eskide kaldı o işler. md1mg.img ismi illaki yüklemek isterseniz tekrar yükleyin :)
deneyip göreceğiz...Zamanında huawei mate 10 pro vardı ilk çıktığı zaman brick yapıp geri getirdim ama 1 hafta sürdü

neden note 10 pro nun modemi bin uzantılı bunun img uzantılı

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt