Yardım Model Numarasının sonundaki harf

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Stable 12.5.5
Telefon Modeli
Mi 9 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba model numarasındaki R ve aynı şekilde sonu S ise hangi bölgedir? Yada başka harf ise hangi bölgedir kaynak - link atabilir misiniz???

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Saytz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi 9C
Konular
21
R, Rusya muhtemelen. S, beta rom olabilir.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tam olarak kodu yazar mısınız? Veya aşağıdaki linkte yer alan konuya da bir göz atabilirsiniz.

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Tam düzgün bir kaynak ve anlatım bulamamakla beraber phonemore isimli bir sitede birkaç modeli incelediğimde eklediğiniz harfler dışında L LATAM(Latin Amerika)/Meksika, Y Orta Doğu, Yunanistan, Rusya, Polonya, Ukrayna gibi bilgiler çıkıyor. Devamı da vardır büyük ihtimalle, S sormuşsunuz siz fakat ben denk gelmedim. Tüm modellerinde bu şekilde bir ayrıştırma yok ayrıca, o yüzden ne kadar bilgi derlenebilir emin değilim.

Ekli dosyalar

• 9T-L.png
    9T-L.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 9T-Y.png
    9T-Y.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 8
  • image_2023-02-21_123258183.png
    image_2023-02-21_123258183.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam düzgün bir kaynak ve anlatım bulamamakla beraber phonemore isimli bir sitede birkaç modeli incelediğimde eklediğiniz harfler dışında L LATAM(Latin Amerika)/Meksika, Y Orta Doğu, Yunanistan, Rusya, Polonya, Ukrayna gibi bilgiler çıkıyor. Devamı da vardır büyük ihtimalle, S sormuşsunuz siz fakat ben denk gelmedim. Tüm modellerinde bu şekilde bir ayrıştırma yok ayrıca, o yüzden ne kadar bilgi derlenebilir emin değilim.
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi orijinallik sorgusu eskiden bu linkten yapılıyordu epeydir hata veriyor başka link var mıdır bildiğiniz?

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi orijinallik sorgusu eskiden bu linkten yapılıyordu epeydir hata veriyor başka link var mıdır bildiğiniz?
Site ilginç olarak mobilden bulunamadı hatası veriyor bende de fakat bilgisayar üzerinden sorunsuz açılıyor.

Düzenleme: Mobilden açmak için Chrome ile yeni sekme açın, herhangi bir siteye girmeden sağ üst kısımdaki 3 noktaya basarak Masaüstü sitesi kutucuğunu işaretleyin ve adres yerine mi.com/verify yazın. Google üzerinden aratarak girdiğinizde masaüstü sitesi seçili olsa da bulunamadı hatası veriyor.
Düzenleme 2: Yine hata verirse ekran döndürmesi açın ve telefonu yan çevirin, yeni sekmede aynı şekilde Masaüstü sitesi seçeneğini seçerek tekrar deneyin. Çözünürlüğü algılayarak mı engelliyor tam olarak anlayamadım fakat mobilde açılmasını istemiyor gibi Xiaomi beyler. Açıldıktan sonra düz olarak da kullanabiliyorsunuz gibi, sorgulama yapmadım fakat yenilediğimde gitmedi.

Ekli dosyalar

• mi-verify.png
    mi-verify.png
    84 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Oyla:

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site ilginç olarak mobilden bulunamadı hatası veriyor bende de fakat bilgisayar üzerinden sorunsuz açılıyor.

Düzenleme: Mobilden açmak için Chrome ile yeni sekme açın, herhangi bir siteye girmeden sağ üst kısımdaki 3 noktaya basarak Masaüstü sitesi kutucuğunu işaretleyin ve adres yerine mi.com/verify yazın. Google üzerinden aratarak girdiğinizde masaüstü sitesi seçili olsa da bulunamadı hatası veriyor.
Düzenleme 2: Yine hata verirse ekran döndürmesi açın ve telefonu yan çevirin, yeni sekmede aynı şekilde Masaüstü sitesi seçeneğini seçerek tekrar deneyin. Çözünürlüğü algılayarak mı engelliyor tam olarak anlayamadım fakat mobilde açılmasını istemiyor gibi Xiaomi beyler. Açıldıktan sonra düz olarak da kullanabiliyorsunuz gibi, sorgulama yapmadım fakat yenilediğimde gitmedi.
Tşk ederim bu şekilde açıldı yaklaşık 1 yıldır açılmıyordu bu şekilde açıldı
(Mobilden açmak için Chrome ile yeni sekme açın, herhangi bir siteye girmeden sağ üst kısımdaki 3 noktaya basarak Masaüstü sitesi kutucuğunu işaretleyin ve adres yerine mi.com/verify yazın.

Oyla:
Üst Alt