- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Mi6 ya uymuyor evet
Çalışması için gerekli fix ler var orjinal konuda göz gezdirdim çözümler mevcut fakat şu anda bakıp düzeltme ihtimalim yok malum diriliş Ertuğrul günü yarın konuyu duzenlerim inşallah
MI 5s Eu beta 7.11.30
Cok fazla etkilemez animasyonSiz baya iyi anlıyrosunuz herhalde miui den teleofnuum dün güncelledim miui 9 kararlı sürüme mi 6 miui 8 de animasyon kapalıydı miui 9 da öyle bi seçenek yok güncelledim sanki sarjı daha çok gidiyor gibi geldi animsyondan olabilir mi pil kullanımına baktığımda android sistem %20.1 en üstte altında android %7.6 sonra whatsapp 7.2 gözküyor ekran sürekli açık animasyon bu kadar etkiler mi miui 9 kararlı da animasyon kapatma var da ben mi bulamadım acaba
fix adı altında çıkan birkaç apk ve apk içinde tavsiye edilen ayarlar var. En iyi ihtimalle Gcam açıyor otomatik odaklama yapıyor hdr çalışıyor fakat manuel odaklama olmadığı için ve dolayısıyla ekrana dokunmadan resmi çekmek gerekiyor.Ekrana dokunup odak yaptığın an fotograf çekemiyorsun.Yine otomatik olduğu için çerçeve içinde kafasına göre falan odaklıyor kamera.Kendi kamerasından çok geride resimler çeker. Bunu sadece mi6 ve Mix2 için belirtiyorum bu arada.Cevabı başka okuyanlar olursa yanlış anlaşılmasın.Yoksa harika bir port.Bakınca çok farkediyormuş gibi duruyor hocam. Paylaştığınız için sağolun.
[doublepost=1512588092,1512588072][/doublepost]
Bunu duyduğum için üzüldüm hocam.
fix adı altında çıkan birkaç apk ve apk içinde tavsiye edilen ayarlar var. En iyi ihtimalle Gcam açıyor otomatik odaklama yapıyor hdr çalışıyor fakat manuel odaklama olmadığı için ve dolayısıyla ekrana dokunmadan resmi çekmek gerekiyor.Ekrana dokunup odak yaptığın an fotograf çekemiyorsun.Yine otomatik olduğu için çerçeve içinde kafasına göre falan odaklıyor kamera.Kendi kamerasından çok geride resimler çeker. Bunu sadece mi6 ve Mix2 için belirtiyorum bu arada.Cevabı başka okuyanlar olursa yanlış anlaşılmasın.Yoksa harika bir port.
Bunun yerine system-etc-device features içinde xml den hdr satırını true olarak değiştirin.Stock kameraya 2 farkı hdr seçeneği gelir.Biri açık biri koyu tonlardadır.Kesinlikle daha iyi resimler çekersiniz
Eyvallah hocam sağolFarklı kamera uygulaması olarak kuruluyor apk dosyası zaten
MI 5s Eu 7.11.30