Mod - Mi Band 4 Uzmanından, Uzman Temalar

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Çevirdim.
Konuya bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önemli değil hocam.

Teşekkür ederim hocam.

Türkiyedeki ilk 1. ilk 3. , ilk 10a giren 4 tema bana ait olduğu için olabilir için ;)
Ben en çok apple watcha güvenmiştim. Herkes çok bilgili dijitali çok beğendi ;)

Sen bu işi biliyorsun hocam takdir ediyorum seni bu konuda tekrar teşekkürler :) bende en çok çizgi temayı beğendim kırmızı, beyaz ve siyahın yoğunlukta olduğu şeyler çok hoşuma gidiyor şahsen.Yes~~

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Sen bu işi biliyorsun hocam takdir ediyorum seni bu konuda tekrar teşekkürler :) bende en çok çizgi temayı beğendim kırmızı, beyaz ve siyahın yoğunlukta olduğu şeyler çok hoşuma gidiyor şahsen.Yes~~
Hocam vallahi herşeyi az çok öğrendim mi band 4 hakkında. Java C++ kodlamam biraz(ıhm baya ;)) daha iyi olsaydı kendi kendime firmware yazıcağım bi tek o kaldı yani :D ya da daha iyi tasarım bilseydim psden daha iyi tema yapardım. Birşeyler öğrenmek istiyorum ama şu ana kadar galiba mi band 4 hakkında öğrenecek birşey bulamıyorum. Böyle ilginç ingilizce türkçe başka dil farketmez ilginç makaleler varsa atın bakalım :)

galesiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
mi band 4
Konular
2
Çevirdim.
Konuya bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önemli değil hocam.

Teşekkür ederim hocam.

Türkiyedeki ilk 1. ilk 3. , ilk 10a giren 4 tema bana ait olduğu için olabilir için ;)
Ben en çok apple watcha güvenmiştim. Herkes çok bilgili dijitali çok beğendi ;)
Açıkçası ben apple begendim çok gerçekçi ve güzel tek sonrun 1.0.6.24 sürümüne yüklenememesi

Üst Alt