Yardım Mobiltel.com Ghost Screen

kwi2az

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mücahit
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
Redmi Note 8 cihazımı alalı 1 sene oluyor ve ghost screen ile karşılaşmaya başladım hafif olarak şuanda ama başladı en azından. Ekran paneli de tian.

Sorum şu telefonum Mobiltel.com olarak ithalatçı garantili bir kutusu var. Anladığım kadarıyla Xioami Türkiye yetkili servislerine gönderemiyorum.

Daha önce Mobiltel.com'a garantiye gönderen var mı aranızda? Bu sorunu ücretsiz gideriyorlar mı? Teşekkürler şimdiden.

gdincer66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Redmi Note 8 cihazımı alalı 1 sene oluyor ve ghost screen ile karşılaşmaya başladım hafif olarak şuanda ama başladı en azından. Ekran paneli de tian.

Sorum şu telefonum Mobiltel.com olarak ithalatçı garantili bir kutusu var. Anladığım kadarıyla Xioami Türkiye yetkili servislerine gönderemiyorum.

Daha önce Mobiltel.com'a garantiye gönderen var mı aranızda? Bu sorunu ücretsiz gideriyorlar mı? Teşekkürler şimdiden.
Ekran değişimi olacak büyük ihtimalle karisamayacaklar ama yinede şansını dene derim

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kwi2az

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mücahit
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran değişimi olacak büyük ihtimalle karisamayacaklar ama yinede şansını dene derim

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani 500 TL ' den aşağı olmaz o zaman gerek yok

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Şansını dene hocam ama ithalatçılar ücret çıkartır. Özel teknik servislerde 250₺ civarı ekran değişim ücreti.

kwi2az

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mücahit
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şansını dene hocam ama ithalatçılar ücret çıkartır. Özel teknik servislerde 250₺ civarı ekran değişim ücreti.
Şimdilik çok bi sorun yok bir kaç ayarla geçici çözüm sağladım ama ilerde artar gibi

Üst Alt