Yardım Mobil veri problemi

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Öncelikle merhabalar 5 aydır kullandığım Xiaomi mi9 telefonumda mobil veri problemi yaşıyorum vu problem hala devam ediyor imei repairi yenilettim fakat hala aynı örnek olarak 4.5 g de internete giriyorum sonra mobil veriyi kapatıyorum açınca gidiyor gelmiyor mecbur uçak moduna koyup çıkarmak zorunda kalıyorum Allah rızası için yardim edicek bir insan varsa çok müteşekkir olurum 3 g dede genelde aynı oluyor kapatinca 2. sefer açısımda gidiyor gelmiyor hattım Turkcell aldığım yer sende sıkıntı var falan diyorlar adam 2. defa imei repair attı

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Telefonunuzun forumdaki konusunda Android Q için özel başka bir twrp bildirilmemişse mevcut son sürüm twrp ile yükleyebilirsiniz demektir, herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Telefonunuzun forumdaki konusunda Android Q için özel başka bir twrp bildirilmemişse mevcut son sürüm twrp ile yükleyebilirsiniz demektir, herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız
çok teşekkür ederim hayırlı geceler

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
çok teşekkür ederim hayırlı geceler
Hocam Unutmadan, TWRP den EFS yedeğini alıp, cihazın dışında muhafaza edin.IMEI ile bir sorun oluşursa geri döndürürsünüz. Ayrıca Android 9 dan 10 geçeceğiniz için mutlak bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın.Çünkü Format data yapmanız gerekecek.

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Hocam Unutmadan, TWRP den EFS yedeğini alıp, cihazın dışında muhafaza edin.IMEI ile bir sorun oluşursa geri döndürürsünüz. Ayrıca Android 9 dan 10 geçeceğiniz için mutlak bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın.Çünkü Format data yapmanız gerekecek.
tamamdır ilginiz için çok teşekkür ederim değerli vaktinizi bana ayırdınız iyi geceler Allaha emanet olunuz

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
tamamdır ilginiz için çok teşekkür ederim değerli vaktinizi bana ayırdınız iyi geceler Allaha emanet olunuz
Rica ederim Hocam. Bir yardımımız dokunduysa mutlu oluruz, elimizden geldiği sürece her zaman.Sizde Allah'a emanet olun, kolay gelsin.

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
hocam bende repair işlemi yaptırdım ilk'i 2 ay'da patlak verdi 2 gün önce bidaha yaptırdım fakat dediğiniz gibi herhangi bi sorun yaşamadım cihaz'dan kaynaklı olabilir

Oyla:
Üst Alt