Yardım Mobil veri problemi

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Öncelikle merhabalar 5 aydır kullandığım Xiaomi mi9 telefonumda mobil veri problemi yaşıyorum vu problem hala devam ediyor imei repairi yenilettim fakat hala aynı örnek olarak 4.5 g de internete giriyorum sonra mobil veriyi kapatıyorum açınca gidiyor gelmiyor mecbur uçak moduna koyup çıkarmak zorunda kalıyorum Allah rızası için yardim edicek bir insan varsa çok müteşekkir olurum 3 g dede genelde aynı oluyor kapatinca 2. sefer açısımda gidiyor gelmiyor hattım Turkcell aldığım yer sende sıkıntı var falan diyorlar adam 2. defa imei repair attı

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Öncelikle merhabalar 5 aydır kullandığım Xiaomi mi9 telefonumda mobil veri problemi yaşıyorum vu problem hala devam ediyor imei repairi yenilettim fakat hala aynı örnek olarak 4.5 g de internete giriyorum sonra mobil veriyi kapatıyorum açınca gidiyor gelmiyor mecbur uçak moduna koyup çıkarmak zorunda kalıyorum Allah rızası için yardim edicek bir insan varsa çok müteşekkir olurum 3 g dede genelde aynı oluyor kapatinca 2. sefer açısımda gidiyor gelmiyor hattım Turkcell aldığım yer sende sıkıntı var falan diyorlar adam 2. defa imei repair attı
Satıcının cihazda değilde, "sende sıkıntı var" savunması, hem komik hem sinir bozucu. Bir tuşa basarak açıp kapatma nasıl bir uzmanlık istiyor acaba ve siz nasıl bir yanlış yapıyor olabilirsiniz. Siz repair işlemi öncesi cihazı kullandınız mı, yoksa alır almaz mı işlem yapılmıştı? Büyük ihtimal repair işlemini beceremiyorlar ve kusuru sizde gösteriyorlar.

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcının cihazda değilde, "sende sıkıntı var" savunması, hem komik hem sinir bozucu. Bir tuşa basarak açıp kapatma nasıl bir uzmanlık istiyor acaba ve siz nasıl bir yanlış yapıyor olabilirsiniz. Siz repair işlemi öncesi cihazı kullandınız mı, yoksa alır almaz mı işlem yapılmıştı? Büyük ihtimal repair işlemini beceremiyorlar ve kusuru sizde gösteriyorlar.
hocam ben 3 ay boyunca repairsiz kullandim üniversitedeydim arkasından getirdim ve işlemi yaptırdım o gün bugündür hem performans açısından hem şarj hemde mobil veri açısından gitgide kötüleşti ikinci sefer de dün attılar sonra geldim aynı problem yine devam ediyor

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Bu tarz konuları gördükçe bi box dongle alıp repairi kendim yapayım diyorum şaka gibi arkadaş xiaomi alırken böyle sorunlar olacağı aklıma gelmezdi. :D

Ya repair kusurlu ya yazılımsal bug hocam..

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
hocam ben 3 ay boyunca repairsiz kullandim üniversitedeydim arkasından getirdim ve işlemi yaptırdım o gün bugündür hem performans açısından hem şarj hemde mobil veri açısından gitgide kötüleşti ikinci sefer de dün attılar sonra geldim aynı problem yine devam ediyor
Kullanan kişi aynı olduğuna göre ve repair öncesi hiç bir sorun yokken, repair sonrası sorun varsa, bu sorunun kaynağı kesinlikle kendileri ve işlemi yapmadaki beceriksizleri. Repair sonrası yine aynı romu mu attılar?

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Kullanan kişi aynı olduğuna göre ve repair öncesi hiç bir sorun yokken, repair sonrası sorun varsa, bu sorunun kaynağı kesinlikle kendileri ve işlemi yapmadaki beceriksizleri. Repair sonrası yine aynı romu mu attılar?
evet özellikle bunu atalım bunda problem olmaz dediler telefon bir ara çöktü ben sistem uygulamalarını kaldırmaya çalıştım bootlop yedim o zamanda eu rom yükledim onunda pil performansı gayet iyiydi 6.5-7 saat ekran süresi fakat mobil veri aynıydı şimdi global 10.2.14.0(PFAMIXM) yani ilk repairle aynı romu attılar yine pil performansı çöp bu romun 5 saat alabiliyorum ekran süresi

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Miroom stabil romunu dener misiniz? Akıllı ağ diye bir bölüm var, orada mobil veri etkinken, Wifiye bağlıyken vs şebekenin hangisi olacağını seçebiliyorsunuz. Belki işinizi çözer. Pil konusunda da üzmez miroom

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Miroom stabil romunu dener misiniz? Akıllı ağ diye bir bölüm var, orada mobil veri etkinken, Wifiye bağlıyken vs şebekenin hangisi olacağını seçebiliyorsunuz. Belki işinizi çözer. Pil konusunda da üzmez miroom
hocam miroom için link alabilirmiyim rom işlemlerinde daha yeniyim bir kaynak falan varsa yanlışlık yapmayayim

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
hocam miroom için link alabilirmiyim rom işlemlerinde daha yeniyim bir kaynak falan varsa yanlışlık yapmayayim
Mi9 için miroom stabil linki:

Android 10 destekleyen twrp sürümü ile yükleyiniz.

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Mi9 için miroom stabil linki:

Android 10 destekleyen twrp sürümü ile yükleyiniz.
telefonum android 9 twrp yi android 10 olarak yüklersem sıkıntı yasatirmi acaba kusura bakmayın sizide rahatsız ediyorum

Oyla:
Üst Alt