Bu hocam bootloader kapalı bu arada Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mayk Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Hanifi Cihazım mi 6x Konum Kırşehir Katılım 12 Şubat 2016 Konular 13 Mesajlar 219 Tepkime puanı 48 Puanları 28 6 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu hocam bootloader kapalı bu arada Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu hocam bootloader kapalı bu arada Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Escobar1945 Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Redmi note4X Meslek Gıda sekt. Yön Yaş 47 Konum İstanbul Katılım 28 Şubat 2016 Konular 52 Mesajlar 1.893 Tepkime puanı 3.214 Puanları 138 6 Nisan 2016 #12 mayk' Alıntı: Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu hocam bootloader kapalı bu arada Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... JamFlux mu bu sizmi kurdunuz yoksa varmıydı haftalık roma benziyorda... Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mayk' Alıntı: Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu hocam bootloader kapalı bu arada Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... JamFlux mu bu sizmi kurdunuz yoksa varmıydı haftalık roma benziyorda... Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mayk Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Hanifi Cihazım mi 6x Konum Kırşehir Katılım 12 Şubat 2016 Konular 13 Mesajlar 219 Tepkime puanı 48 Puanları 28 6 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Hunnessy hocam haftalık Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi