Çözüldü Mobil veri ile tarayıcıdan indirme yapamıyorum, play store dan guncelleme yapamıyorum.

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi turkcell mobil veri kullanırken facebook twitter gibi uygulamaları kullanabiliyorum, fakat tarayıcı üzerinden dosya indiremiyorum.(garip olan şu ki chrome tarayıcısından indirebiliyorum) Play store uzerinden mobil veri ile guncelleme yapamiyorum. Veri kısıtlaması da yapmadım. Daha once aynı sorunu yaşayan, çözümünü bilen yardimci olursa sevinirim. Bu arada rom olarak kararlı miui 9 eu rom kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Konu açmadan önce biraz araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum hocam. Hemen bu konunun altında benzer sorunu yaşayan bir arkadaş sorununu çözdü
Yardım - Google Play'den mobil veri ile indirme problemi

Tarayıcı için ise ayarlar yüklü uygulamalar veya izinler kısmından hangi tarayıcıda sorun varsa depolamaya erişim izninin olup olmadığını kontrol edin

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O başlığı gördüm hocam forumu takip ediyorum, ama çözüme ulaşamadım. Söylenilen ayarlarda herhangi bi sorun yok ayarlar olması gerektiği gibi.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Her ikisinin de verilerini temizleyip güncellemeleri kaldırmayı denediyseniz aklıma gelen başka birşey yok hocam. Benim bugün başıma geldi play Store'dan mobil veri ile güncelleme yapmadı. Sonra kendi kendine bildirim paneli açıldı. Sadece wifi ile indir ve herhangi bir veri ile indir gibi. Bir de en son mobil veriden güncelleme sınırı sordu. Sınırsız dedim. Ama normal ayarlarda bu bahsettiklerimi ben de bulamadım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
İzinler bölümünden mobil veri kullanımı iznini kontrol ettiniz mi hocam?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorunu çözdüm. Veri kısıtlama bölümünde sistem uygulamalarından "indirilenler" i kısıtlamışım yanlışlıkla. Hiçbir uygulamaya kısıtlama yapmadığım için aklıma bile gelmedi sistem uygulamalarına bakmak. Neyse ki çözdüm sonunda. Yardım önerileriniz için hepinize teşekkürler. :)

Üst Alt