Çözüldü Mobil veri hızı hakkında (vodafone)

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Mobil veri hızım düşük çıkıyor. Bulunduğum yerde 4.5g full çekmiyor. Bununla alakalı olabilir mi? 4.5g az da çekse bukadar düşük olması normal midir?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Mobil veri hızım düşük çıkıyor. Bulunduğum yerde 4.5g full çekmiyor. Bununla alakalı olabilir mi? 4.5g az da çekse bukadar düşük olması normal midir?
Baz istasyonu uzaklık çekim gücü hızı etkiler hocam. Bakın normalde ping süreniz de çok uzun. Bu da baz istasyonu ile haberlesim baya sıkıntılı.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimlik dogrulama turu nu Pap veya Chap secin demis biri forumda onu yapinca upload hizi yukseldi. Bilmiyorum bir ilgisi var midir ama farkli konumlarda tekrar deneyeceğim. Sonuclari bildiririm buradan

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Sorun bolgeselmis. Yalniz bazen wifi den mobile geçtiğimde internet gelmiyor var gösterdiği halde bi süre sonra bağlanıyor. Ozellikle pil tasarrufundayken. Sebebini anlayamadım

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Sorun bolgeselmis. Yalniz bazen wifi den mobile geçtiğimde internet gelmiyor var gösterdiği halde bi süre sonra bağlanıyor. Ozellikle pil tasarrufundayken. Sebebini anlayamadım

Pil tasaruf modunda wifi gücü düşer, hız testi için speedtest kullanırsanız sonucu daha net görürsünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam atılan görseller speed test sonucu :)
kusura bakma bu speedtest değil ikisi farklı

bu speedtest
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bu hıztesti.com
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Speedtest app indirip denedim aldigim sonuclar bu sekilde (farkli bir bolgedeym su an burasi genelde bu hizlari veriyor) pil tasarrufunda wifi ile bagliyken kapatip mobile geçtiğimde bazen aninda net gelmiyor. Pil tasarrufu modu mobil veriyi kapatiyormu? Bazi yerlerde hatalı qcn denmis onunla ilgisi olurmu bilmiyorum yada hatali qcn ile imei islemi yapilsa normalde 40mbit hizlarina ulasabilirmiyim ki kafam karıştı bu konuda

Oyla:

kadircumen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
elektrik teknisyen
Konular
4
k20pro telefonda Vodafone zulüm arkadaslar calistigim fabrikada Vodafone hattimi takıyorum 4g de 3mbps 3gye aliyorum 11mbps. ttmobile hat takıyorum 4g de 50mbps 3g de 25mpbs. turkcell hat takiyorum 4g de 80mbps 3g de 50mbps sunuda ekleyim 3 sebekenin baz istasyonuda fabrikada kurulu bizim vodafone internet konusunda cok berbat sehir merkezinde de en fazla 30mbps hiz görüyorum 4g de

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
k20pro telefonda Vodafone zulüm arkadaslar calistigim fabrikada Vodafone hattimi takıyorum 4g de 3mbps 3gye aliyorum 11mbps. ttmobile hat takıyorum 4g de 50mbps 3g de 25mpbs. turkcell hat takiyorum 4g de 80mbps 3g de 50mbps sunuda ekleyim 3 sebekenin baz istasyonuda fabrikada kurulu bizim vodafone internet konusunda cok berbat sehir merkezinde de en fazla 30mbps hiz görüyorum 4g de
Kesinlikle katılıyorum Hocam. Tt var süper Vodafone Afyon merkezde şu anda rezalet.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Butun olay 4.5g ile ilgili. Anlık olarak 4.5g bağlı olsada boş frekans mı bulamıyor bilemiyorum. 3g ye de düşürmüyor Lte arıyor ve o surecte bağlantı gelsin diye bekliyoruz. Bu sorunu yaşayan cok var sanırım vodafone da ozellikle mi9t pro ve k20 pro larda. Eski lg g4 telefonumda hic boyle bir durum yasamiyordum yeni teknoloji yeni dertleri beraberinde getiriyor sanirim

Son düzenleme:
Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
sorunum çözüldü. diğer bir başlıkta yazmıştım. işinin ehli bir arkadaş orjinal qcn dosyamla uzaktan bağlanarak 15dk da halletti. bütün band20 dahil olmak üzere hepsi açıldı bir sorun kalmadı. konu kapatılabilir.

Oyla:
Üst Alt