Yardım Mobil veri H+ çekmiyor.

Fatih38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi A2 cihazımda 4g nin çektiği yerde 4g çekiyor sorun yok. Fakat 4g nin çekmediği yerde H+ çekmesi gerekirken, 3g çekiyor. Haliyle 3g baya bı yavaş oluyor özellikle pubg hiç oynanmiyor 900ms alıyorum oyunda.

kaiser soze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Konular
14
Kullandığın bu hatta daha önce 4,5g kullandığına göre *#*#86583#*#* tuşlayıp tekrar VoLTE ayarlarını açıp açamadığını yokla.

Yukarıda adminimizin söylediğini ben de unutmuştum. Tek başına LTE sesli görüşme desteklemiyor. VoLTE yoksa normal sesli görüşmelerde 3,5g veya mevcut olan en yakın teknolojiye düşer. Görüşme bittikten sonra tekrar 4g ye gelir. Bizim LTE only seçmemiz senin numarayı arayanların düşmemesine sebep olmuş olabilir.

Acaba forumda bu sorunu yaşayan bir başkası var mı? Yakın tarihli bir update yoksa son çare rollback deneyebilirsin. Ancak sadece senin yaşadığın bu soruna çözüm olabilir mi ondan da emin değilim.

Oyla:

Fatih38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
4
Kullandığın bu hatta daha önce 4,5g kullandığına göre *#*#86583#*#* tuşlayıp tekrar VoLTE ayarlarını açıp açamadığını yokla.

Yukarıda adminimizin söylediğini ben de unutmuştum. Tek başına LTE sesli görüşme desteklemiyor. VoLTE yoksa normal sesli görüşmelerde 3,5g veya mevcut olan en yakın teknolojiye düşer. Görüşme bittikten sonra tekrar 4g ye gelir. Bizim LTE only seçmemiz senin numarayı arayanların düşmemesine sebep olmuş olabilir.

Acaba forumda bu sorunu yaşayan bir başkası var mı? Yakın tarihli bir update yoksa son çare rollback deneyebilirsin. Ancak sadece senin yaşadığın bu soruna çözüm olabilir mi ondan da emin değilim.
O sayıları tuslayinca bı sayfa açılmadı bende. Bı hata veriyor ama "Volte carrier check was enabled" Diye bir uyarı

Oyla:

kaiser soze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Konular
14
Zaten bir sayfa açılmayacak. Çıkan mesaj önemli.
"... was enabled." (açıktı) çıkarsa kapandığını gösterir. Tekrar tuşladıktan sonra "... was disabled." (kapalıydı) yazısı çıkarsa kapalıydı artık açıldı anlamına geliyor. Yani was disabled dedikten sonra Sim kart ayarları > Mobil ağ kısmında Volte etkinleştirme yapman gerek. Eğer öyle bir şey yoksa yine *#*#4636#*#* ile telefon bilgilerine gir. Oradaki VoLTE temel hazırlığı yapıldı seçeneğini aç. Daha sonra yukarıda sinyal gücünü gösteren yerde Volte ya da HD gibi birşey çıkar. Bunu da gördükten sonra artık hem internet hem de çağrılar için 4g kullanabilirsin.

Oyla:

Fatih38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
4
Zaten bir sayfa açılmayacak. Çıkan mesaj önemli.
"... was enabled." (açıktı) çıkarsa kapandığını gösterir. Tekrar tuşladıktan sonra "... was disabled." (kapalıydı) yazısı çıkarsa kapalıydı artık açıldı anlamına geliyor. Yani was disabled dedikten sonra Sim kart ayarları > Mobil ağ kısmında Volte etkinleştirme yapman gerek. Eğer öyle bir şey yoksa yine *#*#4636#*#* ile telefon bilgilerine gir. Oradaki VoLTE temel hazırlığı yapıldı seçeneğini aç. Daha sonra yukarıda sinyal gücünü gösteren yerde Volte ya da HD gibi birşey çıkar. Bunu da gördükten sonra artık hem internet hem de çağrılar için 4g kullanabilirsin.
Şuan bu şekilde ama ss te görüldüğü üzre yine 3g yazıyor H+ gelmiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Fatih38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
4
Yardımcı olabilecek var mı? Sorun çözülmedi hala