Yardım Mobil bağlantı kesintisi

Fmd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi8 lite
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
4 gün önce mi 8 lite TLF aldim iki üç gündür fark ettim internet bağlantı sorunu yaşıyorum..wifi baglantisinda hiç bir sorun yok..ama mobil ağda bazen internet bağlantısı yoktur diyor. Apn sifirliyorum düzeliyor bu süre sonra yine internet hatası veriyor.. Vodafone kullanıyorum..yardiminizi bekliyorum

alistkn07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali taşkın
Cihazım
Mi 8 lite 6/128
Konular
0
Aynı sıkıntı bendede var çözümü bulunursa sevinirim mi 8 lite kullanıcısıyım

Oyla:

XALO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 8 lite 64
Konular
9
Mi 8 lite kullanmaktayım internet mobilde iken kopmalar oluyor. Bu problem benim canımı sıkmaya başaladı. Crome kullanmaktayım.internet yavaş. Ne yalan söyleyeyim bu fiyata anca bu kadar derlerya. Keşke not 5 samsungumu satmasaydim demeye başladım. Ucuz etin yahnisi gerçeğiyle karşı karşıyayim. Ha yigidi öldür hakkinı yems derler ya. Estetiği cok güzel.ekran netliği 10 numara. Kamerada çok iyi. Ama bazı kullanım ayarlarındaki problemler ve internet yavşlıgı olmasaydı iyi olurdu. Lütfen biri çıkıp desin bu problem güncelleme ile giderilecek. Ne iyi olurdu.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi 8 lite kullanmaktayım internet mobilde iken kopmalar oluyor. Bu problem benim canımı sıkmaya başaladı. Crome kullanmaktayım.internet yavaş. Ne yalan söyleyeyim bu fiyata anca bu kadar derlerya. Keşke not 5 samsungumu satmasaydim demeye başladım. Ucuz etin yahnisi gerçeğiyle karşı karşıyayim. Ha yigidi öldür hakkinı yems derler ya. Estetiği cok güzel.ekran netliği 10 numara. Kamerada çok iyi. Ama bazı kullanım ayarlarındaki problemler ve internet yavşlıgı olmasaydı iyi olurdu. Lütfen biri çıkıp desin bu problem güncelleme ile giderilecek. Ne iyi olurdu.

Belirttiğiniz sorunlar maalesef ki yayınlanan bir güncelleme ile oluştu. Dolayısıyla yazılımsal problemler ve ilerleyen güncellemeler ile düzelecektir.

Oyla:
Üst Alt