- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 5
Tercih edilen ağ tipi 5G seçilmiş olabilir mi? Cihaz 5G bağlantı istiyor olabilir hâliyle olmayınca da veri gelmiyordur.
Veri bağlantısında sıkıntı yok 4.5 G gözüküyor yukarıda wp telegram faceyoutube hepsinde veri bağlantısı var sesl. Arama gelmiyor gitmiyor sorun bu sadece ... Hani sesli arama yaparken 4.5 G den H ye geçiyor ya bunda öyle birşey olmuyor ...Tercih edilen ağ tipi 5G seçilmiş olabilir mi? Cihaz 5G bağlantı istiyor olabilir hâliyle olmayınca da veri gelmiyordur.
bu tip cihazları çok bilmeden alıyoruz o yüzden kaynaklanıyor...sizin cihazınız model numarası sonunda c yazıyor muhtemelen cin modelidir şimdilik çözümü yok ama yakında cıkar kesin 'cin modeli repair işleminden sonra sadece 4.5 g de hat ceker 3g 2g Çalışmaz bilginiz olsun alırken 100-200 asagı kacıp zarar etmeyin
Telefonun mu açılması lazım ... Antendemi direnç var ... Başka bir bölümde mi ...bu olayın çözümü içi açılarak orda direnc var onunla ilgili çözümü mevcut
5g yi hanıma aldım kafamın etini yiyor her gün buna bir an evvel bir çözüm bulmak zorundayım...telefon acılır bır tane direnç çıkarılır çift imei yazılır problem biter burada reklam vermek istemiyorum
Tr için gerekli senaryo nedir?çekememe problemimini biraz araştırdım 5gli biraz cihaz olduğundan mütevellit ülkemizde olmayan bazı şebeke planları telefonda bunu düzeltmek için telefon ayarlar ; teelfon hakkında ; tüm özelikler ; Dahili depolama bu sekmeyi birkaç kez ard arda tıklayınca ;telefon bilgileri 1 ve 2 çıkıyor siminiz hangisinde takılı ise ona tıklayıp TR için gerekli senaryoyu tıklamanız yeterli...
Sorununuza çöz bulabildiniz mi?Merhabalar, Redmi note 10 5g telefonum da kimseyi arayamıyorum, mobil veri hiç çekmiyor. Telefonda böyle bir sorun yoktu ama telefon çekmeyen bir yere gittik o sırada mobil veri gitti. Ama şuanda normalde çeken yer de telefon çekmiyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.