Yardım Mobil ağ hic yok

Sumeyyesumeyye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sümeyye
Cihazım
Xiomi redmi not
Konular
1
Telefonu aldım ama mobil ağa bağlantı hiç yok hiç bir işaret simge bile göstermiyor. Ayarlara APN vs baktım herşey normal iade ettim servise verin dediler. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Sumeyyesumeyye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sümeyye
Cihazım
Xiomi redmi not
Konular
1
Telefonun jilatinleri sökülüp sim kart takıldı ise iade alınmıyor. Sözleşmede bunlar var.
Sorununuz sim kartınızdan kaynaklı olabilir sim ayarlarına girip bakın mobil veriyi açtığınızdan emin olun

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hattı takmadan mobil veri çalışmadığını nasıl anlayabiliriz. Hat başka telefonda sorunsuz kullandırılır mobili. Hat la alakalı değil telefoncu yada gösterdim .içerik ayarları olması gerektiği gibi ama mobil net açıyorum h simgesi bile gelmiyor kapalı gibi duruyor açma butonunda açık rengi aktif sadece

Oyla:

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Hocam daha onceden hepsiburadaya telefon iadesi yapmis biri olarak basimdan gecenleri yazayim size. Hepsiburadaya telefonu direkt iadeye gonderirseniz paranizi alamazsiniz. Cunku sim kart takilan cihazlarda normal sartlarda iade olmaz. Ama bu telefonun iade edilemedigi anlamina gelmez. İletisime gecmeniz gereken ithalatci kimse onlar. İlk once ithalatciyla gorusup telefonun tamirini isteyeceksiniz. Onlar tamir edemez veya 20 is gunu icinde telefon tamir edilmezse. O zaman ithalatcidan cihazin takir olmadigina dair bir belge aliyorsunuz yanlis hatirlamiyorsam. Ondan sonra hepsiburadaya cihazinizi yolluyorsunuz. Onlar da isterseniz yeni urun isterseniz odediginiz parayi yatiriyorlar hesabiniza. Sahsen hepsiburadadan bu sekilde telefon iadesi gerceklestirdim. Prosedurleri olmasi gereken sekilde yaparsaniz bir sikinti olcagini dusunmuyorum. Yani sizin suan muhattabiniz ithalatcinizdir hepsiburada degil.

Tabi ithalatci firma sorununuzu cozerse telefonunuzu kullanmaya devam edersiniz iadeye de gerek kalmaz.

Oyla:

Sumeyyesumeyye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sümeyye
Cihazım
Xiomi redmi not
Konular
1
Hocam daha onceden hepsiburadaya telefon iadesi yapmis biri olarak basimdan gecenleri yazayim size. Hepsiburadaya telefonu direkt iadeye gonderirseniz paranizi alamazsiniz. Cunku sim kart takilan cihazlarda normal sartlarda iade olmaz. Ama bu telefonun iade edilemedigi anlamina gelmez. İletisime gecmeniz gereken ithalatci kimse onlar. İlk once ithalatciyla gorusup telefonun tamirini isteyeceksiniz. Onlar tamir edemez veya 20 is gunu icinde telefon tamir edilmezse. O zaman ithalatcidan cihazin takir olmadigina dair bir belge aliyorsunuz yanlis hatirlamiyorsam. Ondan sonra hepsiburadaya cihazinizi yolluyorsunuz. Onlar da isterseniz yeni urun isterseniz odediginiz parayi yatiriyorlar hesabiniza. Sahsen hepsiburadadan bu sekilde telefon iadesi gerceklestirdim. Prosedurleri olmasi gereken sekilde yaparsaniz bir sikinti olcagini dusunmuyorum. Yani sizin suan muhattabiniz ithalatcinizdir hepsiburada degil.

Tabi ithalatci firma sorununuzu cozerse telefonunuzu kullanmaya devam edersiniz iadeye de gerek kalmaz.

Çok teşekkür ederim peki bunu deneyeyim

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Çok teşekkür ederim peki bunu deneyeyim
Hocam cihaz sıfırlamalara ve başka hatlara rağmen bağlanmıyorsa e devlete girin dilekçenizi yazın anlatın durumu. Kanıt olarakta hepsiburada iade ve red talebini gösterin bilir kişi incelemesi taleb edin. Servise verip cihazla oynatmadan iade yada sıfırı ile değişim hangisini istiyorsanız onuda belirtin dilekçede redmi note 7 yi 19.12.2019 da ghost screen ile başvurdum 24.02.2020 de ücretimi aldım. Saygılar

Oyla:

Sumeyyesumeyye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sümeyye
Cihazım
Xiomi redmi not
Konular
1
Hocam cihaz sıfırlamalara ve başka hatlara rağmen bağlanmıyorsa e devlete girin dilekçenizi yazın anlatın durumu. Kanıt olarakta hepsiburada iade ve red talebini gösterin bilir kişi incelemesi taleb edin. Servise verip cihazla oynatmadan iade yada sıfırı ile değişim hangisini istiyorsanız onuda belirtin dilekçede redmi note 7 yi 19.12.2019 da ghost screen ile başvurdum 24.02.2020 de ücretimi aldım. Saygılar
Teşekkürler haklisiniz peki bu süreçte kullanmaya devam ettinizmi

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Teşekkürler haklisiniz peki bu süreçte kullanmaya devam ettinizmi
Evet cihazı servise vermediğüniz için bilir kişi isteyebe kadar kullanıyorsunuz bilirkişi alıyor 2 günila bir hafta inceliyor birtek o süre de telefonu kullanamıyorsunuz

Oyla:
Üst Alt