P provista Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Katılım 6 Ekim 2014 Konular 6 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Mart 2015 #1
kursat Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kürşat Cihazım Mi3-Mi4-Mi5 Meslek Öğrenci Konum Konya Katılım 19 Şubat 2015 Konular 12 Mesajlar 199 Tepkime puanı 23 Puanları 18 26 Mart 2015 #2 Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir hocam ayarlarda bu şekilde mms ayarları olması gerekir yoksa varsayılan olarak sıfırlayın eğer yine yoksa elle manuel yapılandırın Şavmi mi tıri cihazından karşıdan ödemeli gönderildi. Oyla: Oyla 0 Downvote
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir hocam ayarlarda bu şekilde mms ayarları olması gerekir yoksa varsayılan olarak sıfırlayın eğer yine yoksa elle manuel yapılandırın Şavmi mi tıri cihazından karşıdan ödemeli gönderildi.
P provista Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Katılım 6 Ekim 2014 Konular 6 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Aynen boyle bir ekranim var ancak sorun devam ediyor. 3g icin bir sorun yasamiyorum ancak mms de sikinti var Oyla: Oyla 0 Downvote
Aynen boyle bir ekranim var ancak sorun devam ediyor. 3g icin bir sorun yasamiyorum ancak mms de sikinti var
kursat Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kürşat Cihazım Mi3-Mi4-Mi5 Meslek Öğrenci Konum Konya Katılım 19 Şubat 2015 Konular 12 Mesajlar 199 Tepkime puanı 23 Puanları 18 26 Mart 2015 #4 Hocam bide hangoust ile denemenizi öneririm Şavmi mi tıri cihazından karşıdan ödemeli gönderildi. Oyla: Oyla 0 Downvote
P provista Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Katılım 6 Ekim 2014 Konular 6 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 1 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Vodafone mms alabilen bir mi3 kullanicisindan mms ayarlarini paylasmasini istiyorum arkadaslar. Oyla: Oyla 0 Downvote