yakın zamanda mix 3 cihaz aldım kullanıyorum fakat eu rom yükleyecegim nasıl yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Forumda hepsi varHocam benimde en çok arastirdiğim konularin basinda geliyor ama adam akilli bir anlatim bulamadim twrp yükle bilmen ne yükle diyor herkes ama kimse bunlar nasıl yüklenir diye bi açiklama yapmiyor![]()
İnceleyin işlemler aynıMalesef şu an hiçbiryerde anlatım mevcut degıl belkı bılen burada yardımcı olur
Hocam oncelikle hayırlı olsun. Bootloader kilidi acikmi kontrol et. Açıksa rom yükle kapalıysa brick olur cihazyakın zamanda mix 3 cihaz aldım kullanıyorum fakat eu rom yükleyecegim nasıl yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Öncelikle Unlock işlemleri için başlıklar var, bir çoğuna baktım. Fakat bazı başlıklarda o kadar farklı şeyler var ki kafam karıştı. Güncel olan yol hangisi onu bulamadım bir türlü.
1- Telefonu ilk aldığımda (28.12.2018-Öğleden sonra) developer options/Mi unlock Status/add account and devices butonu tıklayarak başvuruda bulundum. Hatırladığım kadarı ile Mi hesabımla giriş yaptırdı. Şimdi aradan bunca süre geçti hala daha unlock mu bekliyorum?
2- Hala açılmadıysa, Kalan zamanı nasıl öğrenirim?
3- Unlock edildiyse, bootloaderi tamamlamak için devamında yapmam gereken ne kaldı?