Yardım Mix 2s şifrenizi onaylayın?

Poyrazkocyigit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Poyraz
Cihazım
Mix 2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui10
Telefon Modeli
Mix2s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, mix2s cihazda fabrika ayarlarına dönüş yaptık. cihaza yeni başlangıç yaptığımızda mi hesabimizin şifresini onayladı akabinde dil ve bölge secimi yapıldı, uygulama ve verileri kopyalayin kısmını atladik ve en son adımda şifrenizi onaylayın uyarısı ve bir şifre giriş ekranı geldi. Böyle bir sifremiz yok cihaza bir kac kere daha format attığım halde bu ekran çıkıyor. Bu durumla alakalı bilgisi olan varmıdır? Şimdiden teşekkürler.

Poyrazkocyigit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Poyraz
Cihazım
Mix 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler, cihazın fabrika ayarlarına dönmesi ekran kilidini de sifirlar diye düşünmüştüm, hemen deneyeceğim bakalım. Çözüm olmasa dahi ilgin için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki o şekil unutulduysa çözüm varmıdır? Telefon oğlumun, sıpa biz kurcalamayalim diye sekil yerine harflerle yapmış ve unutmuş.

Çok teşekkürler, cihazın fabrika ayarlarına dönmesi ekran kilidini de sifirlar diye düşünmüştüm, hemen deneyeceğim bakalım. Çözüm olmasa dahi ilgin için teşekkür ederim.

Peki o şekil unutulduysa çözüm varmıdır? Telefon oğlumun, sıpa biz kurcalamayalim diye sekil yerine harflerle yapmış ve unutmuş.

Peki o şekil unutulduysa çözüm varmıdır? Telefon oğlumun, sıpa biz kurcalamayalim diye sekil yerine harflerle yapmış ve unutmuş

Son düzenleme:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Çözüm var fakat ücretli hocam. Özelden attığınız mesaja dönüş yapıyorum

Oyla:

Poyrazkocyigit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Poyraz
Cihazım
Mix 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah teşekkürler. Yurtdışında yaşadığım için yol sıkıntısı var. Bugün hallettik cok şükür.

Oyla:
Üst Alt