- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Meslek
- Teknisyen
- Konular
- 14
Bilgisiyardan Kod Gelmeme sorununu nasıl çözeceğinizi anlatacağım
Python kurmanız gerekmekte
Microsoft Storeden direk otomatik kurabilir veya aşagıdan manuel kurabilirsiniz.
64 bit:
32 bit:
Python Kurulumu:
Add Python To Pathı etkinleştirip İnstall Nowa basın ve yüklenene kadar bekleyin.
Yüklendikte sonra aşagıdaki Disable path length limiti seçin
Python kuruldu!!!
Şimdi bootloader açmaya geçelim
bir cmd açın ve aşagıdaki komutu girin:
Size şimdi numara,eposta,mi hesap kimliği 3 ünden birini girmeniz gerekecek ben mi hesap kimliği ile girdim
Size şifrenizi soracak şimdi şifrenizi yazın güvenlik amacıyla görünmüyor ama o yazıyor.
Şimdi 2fa adımına gelelim bende e-posta tek olduğu için sormadı ama size
Phone numbermi Mailmi diye soracak E-Maili seçin
Şimdi sizden e-postaniza giden kodu girmenizi isteyecek.
Kodu girin girdikten sonra devam etmek için entere basın benzeri bişey diyecek şimdi bu anda cihazı Fastboot modunda bağlamanız gerekiyor.
Doğru şekilde bağladıktan sonra entere basın Mi hesap bölgesi falan diyecek biraz bekleyin ve verilerin sileneceği hakkında bi uyarı çıkacak enterleyin ve bootloader kilidinizi açmaya başlayacak.
Unlock Successful
derse kilit açıldı eğer hata verirse türkçeye çevirip sebebini öğrenebilirsiniz.
Herkese iyi forumlar!!
Sorun yaşarsanız konu altına yazabilirsiniz.
Python kurmanız gerekmekte
Microsoft Storeden direk otomatik kurabilir veya aşagıdan manuel kurabilirsiniz.
64 bit:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
32 bit:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Python Kurulumu:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Add Python To Pathı etkinleştirip İnstall Nowa basın ve yüklenene kadar bekleyin.
Yüklendikte sonra aşagıdaki Disable path length limiti seçin
Python kuruldu!!!
Şimdi bootloader açmaya geçelim
bir cmd açın ve aşagıdaki komutu girin:
İndirmeler bittikten sonra aşagidaki komut ile özel unlocktoolu çalıştırın:pip install miunlock
python -m miunlock
Size şimdi numara,eposta,mi hesap kimliği 3 ünden birini girmeniz gerekecek ben mi hesap kimliği ile girdim
Size şifrenizi soracak şimdi şifrenizi yazın güvenlik amacıyla görünmüyor ama o yazıyor.
Şimdi 2fa adımına gelelim bende e-posta tek olduğu için sormadı ama size
Phone numbermi Mailmi diye soracak E-Maili seçin
Şimdi sizden e-postaniza giden kodu girmenizi isteyecek.
Kodu girin girdikten sonra devam etmek için entere basın benzeri bişey diyecek şimdi bu anda cihazı Fastboot modunda bağlamanız gerekiyor.
Doğru şekilde bağladıktan sonra entere basın Mi hesap bölgesi falan diyecek biraz bekleyin ve verilerin sileneceği hakkında bi uyarı çıkacak enterleyin ve bootloader kilidinizi açmaya başlayacak.
Unlock Successful
derse kilit açıldı eğer hata verirse türkçeye çevirip sebebini öğrenebilirsiniz.
Herkese iyi forumlar!!
Sorun yaşarsanız konu altına yazabilirsiniz.