MIUI 13 MiuiVS 13.0.11 Stabil | Android 12

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
Aktif kullanıyorum, Ondroid'in MIUI 13'ünden daha iyi gibi geldi bana. Akıcılık konusunda sorunu yok, root'u kendiniz isterseniz yapıyorsunuz. Artık rootla birlikte gelen rom yok zaten.
Emre hocam sizin cihaz Mi9T mi?

Bu arada adınız Emre varsayıyorum :)

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
bu rom aosp rom değil mi hocam miuı arayüzü görünce kafam karıştı ama firmware si var 😊...özelleştirme menüsü türkçe mi acaba ss lerde rusça duruyordu
MIUI Rom, ama firmware dahil değil. O Rusça duran kısım modlu launcher,romda bi orasında Rusça yer var.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Uzun zamandır EU 12.5 kullanıyorum, düzenimi bozmaya, denemeye değer mi acaba 🤔😂

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Uzun zamandır EU 12.5 kullanıyorum, düzenimi bozmaya, denemeye değer mi acaba 🤔😂
Rom çok stabil ve akıcı, bazı takılmalar oluyor arada ancak baslatici yüzünden oluyor o da. Onun içinde başlatıcıyı güncellerseniz o takilmalar da gidiyor. Monet'i begenmezseniz onu da kaldirabiliyorsunuz. Onun dışında oyun performansı en iyi olan MIUI 13 rom olabilir kendisi.

Bir tek dialer uygulaması can sıkıcı. Modlamıslar biraz, ufak tefek değişiklikler yapmışlar. Ama denemeye değer diyebilirim.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Cihaz değiştirirsem sizin kullandığınız cihaz neyse ondan alacağım :D Sürekli yeni rom paylaşımı yapıyorsunuz, takip etmesi kolay olur :D
🤣🤣 O zaman şöyle diyeyim, Cihaz degistirirsem Poco X3 Pro'ya geçerim aklınızda bulunsun şuanda Mi 9T'deyim ama pekte bir değiştirme niyetim yok.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
🤣🤣 O zaman şöyle diyeyim, Cihaz degistirirsem Poco X3 Pro'ya geçerim aklınızda bulunsun şuanda Mi 9T'deyim ama pekte bir değiştirme niyetim yok.
Poco X3 Pro dedin beni kaybettin :D
Redmi Note 10 Pro kullanıyorum şu an. Oyun oynamadığım için Poco cazip gelmedi :D

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Rom çok stabil ve akıcı, bazı takılmalar oluyor arada ancak baslatici yüzünden oluyor o da. Onun içinde başlatıcıyı güncellerseniz o takilmalar da gidiyor. Monet'i begenmezseniz onu da kaldirabiliyorsunuz. Onun dışında oyun performansı en iyi olan MIUI 13 rom olabilir kendisi.

Bir tek dialer uygulaması can sıkıcı. Modlamıslar biraz, ufak tefek değişiklikler yapmışlar. Ama denemeye değer diyebilirim.
Telefondan çok oyun oynayan birisi değilim o sebeple çok da önemli değil benim için. Takılma olmasın ve şarj konusunda üzmesin yeter.

Üst Alt