- Adım
- Ali Tarık
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 12
bu mu iyi xtbui mı acaba
14 derken nasıl yaniXTBUİ'nin 14'ü daha iyi.
hocam en iyisi derken portre modu calışmıyor mesala mıuıvs hepsi çaılışıyor en azındanRomun yeni sürümleri ücretli ve ücretli son sürüm en iyisi. Miui 14 çıktı.
Miuivs'de dialer sıkıntısı var, rom hızlı ve güzel ancak genel performans olarak XTBUİ daha çok memnun etti beni.hocam en iyisi derken portre modu calışmıyor mesala mıuıvs hepsi çaılışıyor en azından
tespitler dogru hocam inşallah çözerler ön portre kamerayıMiuivs'de dialer sıkıntısı var, rom hızlı ve güzel ancak genel performans olarak XTBUİ daha çok memnun etti beni.
Portre modu ön kamerada çalışmıyor, çokta kullandığım bir özellik olmadığından görmezden gelebiliyorum bu sorunu da.
Ama bu romda ki dialer çok sinir bozucu, ayrıca değiştirmek için çokta uğraştım ancak değişmiyor da.
XTBUİ ondroidin elinde, sonra ki güncellemede düzelecektir.tespitler dogru hocam inşallah çözerler ön portre kamerayı
emre hocam bu arada xtbuı 14 te moneti kaldırırsanız rica etsem konu açarmısnıztespitler dogru hocam inşallah çözerler ön portre kamerayı
XTBUİ'nin son mesajlarına bakın yöntemi orada yazdım hocam. İki kullanıcı da aynısını istemişti.emre hocam bu arada xtbuı 14 te moneti kaldırırsanız rica etsem konu açarmısnız