- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 157
joyeuse nedir telefon yurtiçi eu kullanıyorum
Global model kodu joyeuse dir note 9s ve note9 pro india model kodu curtanadır.
joyeuse nedir telefon yurtiçi eu kullanıyorum
twrp degiştirin hocamilk önce zip hatası aldım fotoda mevcut
sonra ise
failed to mount vendor
failed to mount system root
hataları aldım fotosunu çekmedim
bunları nasıl düzeltirim çok video izledim yaptım ama düzelmedi
.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui 12 Razer 12.0.3 STABLE Redmi Note 9s/Pro başlıklımı tecrubem yok hiç netten baka baka yapıyorum sadece yükleme yapıcaz dimi başka birşey yapmaya gerek varmı kurulumdatam bir saat dayana bildim kasma ve hantallık hat safhada sakın kurmayın derim iki kez kurdum ikisinde de 11 saat dayanamadım
grupta port rom var emin olun süper tavsiye ederim 13.0.5 olanı akşama güncellemesi yapılacak deneyin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twrp degiştirin hocam
sd karttan kurulum da sorun var
dahili hafızayıda sıfırlıyorsun usbden kur yada
orange fox ilk wipe yap sonra formatla sonra yedeklerden en küçük dosyayı yedekle sonra twrp kapat aç pc bagla romu dahili depoya at kur
Miui 12 Razer 12.0.3 STABLE Redmi Note 9s/Pro başlıklımı tecrubem yok hiç netten baka baka yapıyorum sadece yükleme yapıcaz dimi başka birşey yapmaya gerek varmı kurulumda
teşekkür ederimmmMIUI 13 - MIUI 13 xiaomi.eu 13.0.5.0.SJZMIXM - SJWMIXM - SJPINXM | PORT ~ Joyeuse - Curtana - Gram
Rom yükledim kullandım. Başarılı gibi duruyor fakat nedense whatsapp kişileri sürekli gidiyor. Sohbete girip yenilenmen gerekiyor numaraların gelmesi için. Bide bildirim ile ilgili sıkıntısı varforum.miuiturkiye.net
rom bu hocam
Hocam geri dönerken format attınız mı?Eu12.5.6 Roma geri döndüm kontrol merkezi problemli romun ses takılarak ilerliyor bazı durumlarda meterial you ozelliginin kapatılmaması can sıkıcı sonuç olarak android 12 tekrar gecicegimi sanmıyorum ayrıca oynadığım mobile legeds oyununda bu romda dengesiz MS(ping) var ve genellikle yüksekti pil tüketimi 12.5.6 eu romdan daha yüksek haliyle pek bı al benisi olan bir rom değil