Kuluçka reklamı nasıl karıştı acaba :) yoksa miuitürkiye olarak tavukçuluk işine mi giriyoruz :p
cemee Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eren Cihazım Mi 9T Pro, Onep Yaş 40 Konum Yurtdisi Katılım 2 Aralık 2018 Konular 2 Mesajlar 734 Tepkime puanı 465 Puanları 78 6 Ekim 2019 #11 Kuluçka reklamı nasıl karıştı acaba yoksa miuitürkiye olarak tavukçuluk işine mi giriyoruz
HiddeNKinG Administration Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hasan Özkan Cihazım Xiaomi 13 Meslek Uçak Tek. Konum Kocaeli, Turkey Katılım 30 Nisan 2014 Konular 1.259 Mesajlar 9.751 Çözümler 25 Tepkime puanı 13.655 Puanları 438 6 Ekim 2019 #12 cemee' Alıntı: Kuluçka reklamı nasıl karıştı acaba yoksa miuitürkiye olarak tavukçuluk işine mi giriyoruz Genişletmek için tıkla ... para lazım sunucu almak için ekiş ypaıyoruz artık
cemee' Alıntı: Kuluçka reklamı nasıl karıştı acaba yoksa miuitürkiye olarak tavukçuluk işine mi giriyoruz Genişletmek için tıkla ... para lazım sunucu almak için ekiş ypaıyoruz artık
cemee Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eren Cihazım Mi 9T Pro, Onep Yaş 40 Konum Yurtdisi Katılım 2 Aralık 2018 Konular 2 Mesajlar 734 Tepkime puanı 465 Puanları 78 6 Ekim 2019 #13 HiddeNKinG' Alıntı: para lazım sunucu almak için ekiş ypaıyoruz artık Genişletmek için tıkla ... Xiaominin 3000 ürününe bir de xiaomi kuluçka makinası gider bence de
HiddeNKinG' Alıntı: para lazım sunucu almak için ekiş ypaıyoruz artık Genişletmek için tıkla ... Xiaominin 3000 ürününe bir de xiaomi kuluçka makinası gider bence de