OA yazsın istiyorumEvet. şimdi ne istediğinizi söyleyin bana
Umarım çalışır. Yedek almayı ve taşıdıktan sonra rw-r-r- yapmayı unutma.OA yazsın istiyorum
Arka plan yine siyah ılıcak yani görüntü olarak hiçbir değişiklik yok mi yazan ekrandakiyle aynı renkler dahil. Yalnız mi yerine yazdığım olucak ve hafif parlayıp sönücek yine parlıcak hafif beyaz renkte
Muhteşem ötesisiniz hocam çok çok teşekkür ederim bu saatte uğraştınız. Rw er nasıl yapıcam onu bulamadım sadece. Hemen denemek istiyorumUmarım çalışır. Yedek almayı ve taşıdıktan sonra rw-r-r- yapmayı unutma.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Beğendiniz ve sorunsuz çalışıyor ise rica ederim mutlu ol yeter kardeşimMuhteşem ötesisiniz hocam çok çok teşekkür ederim bu saatte uğraştınız. Rw er nasıl yapıcam onu bulamadım sadece. Hemen denemek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır onu da hallettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hahahaha hocam yaptım oldu. Simge görüntüye geldi yuvarlağın içi dönüyor ama bi hızlı bi yavaş bazen de kayboluyor. Bayağı agresif olmus yani
Elinize emeğinize sağlık hocam beğenmemek ne haddime uğraşmışsınız. Şurdakinin aynısını aynı punto kalınlıkta yalnız kırmızı yerine beyaz renkte ve belirttiğim harfte yapmak için çalışıcamÇıktı Dosyası 2 ( Kullanıma açıktır.)
Desc :
1080 2340 25
p 0 0 part0
Bugün bunu sana yapıp göndereceğim.Elinize emeğinize sağlık hocam beğenmemek ne haddime uğraşmışsınız. Şurdakinin aynısını aynı punto kalınlıkta yalnız kırmızı yerine beyaz renkte ve belirttiğim harfte yapmak için çalışıcam
Has adamsın hocam bekliyorumBugün bunu sana yapıp göndereceğim.
Hocam 2 tane rar koymuşsunuz bootanimation olan 5 MB kişi alıp yapıştırdım. Diğeri ne için anlamadım. Ama var ya muhteşem olmuş ya tam istediğim gibi olmuş hocam hahahahahaha kral adamsınız valla çok sevindim artık bunu kullanıcamProje Kaynak Dosyaları: https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/oa-rar.96932/?hash=560a79f9f20dd5ba350560a86a707df2
bootanimation.zip: https://forum.miuiturkiye.net/dosya....96934/?hash=560a79f9f20dd5ba350560a86a707df2
AfterFX:
Boot Önizleme: