- Adım
- İlqar
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 33
Redmi Note 7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam merhabalar bende Redmi Note 7 kullanıyorum size zahmet kamera ayarlarınızı burdan yada özelden atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam merhabalar bende Redmi Note 7 kullanıyorum size zahmet kamera ayarlarınızı burdan yada özelden atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Hocam merhabalar bende Redmi Note 7 kullanıyorum size zahmet kamera ayarlarınızı burdan yada özelden atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Ekstra çok birşey yapmadım görüldüğü üzere. Işığı ve ortamı iyi yakalamak gerek bence. İyi forumlar.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok teşekkür ediyorum. Size de iyi forumlarResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekstra çok birşey yapmadım görüldüğü üzere. Işığı ve ortamı iyi yakalamak gerek bence. İyi forumlar.
Hocam yemek resmi hangi yemeğin adını paylaşır mısınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.